Öszintén valamelyik gyereked jobban szerted? én a középsőt igen az 1 és a 3. Holrversenyben a 2.
szomorú, hogy lepontozod azt, aki egyformán szereti a gyerekeit....én inkább téged sajnállak...elég undorito, hogy egyik gyerekedet jobban szereted a másik kettőnél....ugyan nincs gyerekem...de a szüleim ugyanúgy szeretnek minket....nincs az, hogy engem azért mert az elsőszülött vagyok, vagy a hugomat mert ő kisebb...egyformán imádnak minket...pedig mi is teljesen más jellemek vagyunk....
23L
Ha jobban is szereted az egyik gyereked, sose éreztesd a többivel, mert egy életre lelki sérültté teheted őket. Nem most fog elő jönni, hanem majd, évekkel évtizedekkel később. Meg azért azt se felejtsd el, hogy lehet egyszer a gyerekeid ápolására fogsz szorulni és akkor fontos, hogy jó legyen a kapcsolatod velük, mert az ilyen tüskék bizony szét tudják szaggatni a családot.
Nem azt mondom, hogy nem érezhetsz így, csak mélyen magadban titkold el és soha ne hangoztasd sehol.
2 gyerekem van. A szeretetem mértéke egyforma, csak mást szeretek bennük.
Például az egyikben azt szeretem, hogy nagyon kedves és bájos, becézgetős, a másikban meg azt, hogy határozott és karakán kiscsaj, de amellett nagyon érzékeny is.
Néha egyikkel jövök ki jobban, néha a másikkal, de ettől nem szeretem egyiket sem kevésbé.
De gáz...mármint az, hogy ezt így ki is mondod! Fordíts a dolgon és képzeld el, hogy téged anyád kevésbé szeretett, mint a kistesódat/nagytesódat...
Ha így is érzed, szerintem nem kéne ennyire kirakni, hangoztatni, főleg nem éreztetni velük, hogy ki a kedvenc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!