Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öszintén valamelyik gyereked...

Öszintén valamelyik gyereked jobban szerted? én a középsőt igen az 1 és a 3. Holrversenyben a 2.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 07:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Egyformán szeretem őket.
2012. ápr. 26. 07:35
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szeretem jobban egyiket a másiknál. Mind a kettőt ugyanannyiszor babusgatom, mindkettővel imádok lenni, mindkettő ugyanúgy fel tud dühíteni, stb. Pedig más jellemek, de szeretetben semmi különbséget nem érzek. Pedig amíg csak a nagy volt, féltem, hogy a pocakomban lévőt nem fogom tudni annyira szeretni. De nem így lett.
2012. ápr. 26. 07:39
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

szomorú, hogy lepontozod azt, aki egyformán szereti a gyerekeit....én inkább téged sajnállak...elég undorito, hogy egyik gyerekedet jobban szereted a másik kettőnél....ugyan nincs gyerekem...de a szüleim ugyanúgy szeretnek minket....nincs az, hogy engem azért mert az elsőszülött vagyok, vagy a hugomat mert ő kisebb...egyformán imádnak minket...pedig mi is teljesen más jellemek vagyunk....

23L

2012. ápr. 26. 09:00
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Ha jobban is szereted az egyik gyereked, sose éreztesd a többivel, mert egy életre lelki sérültté teheted őket. Nem most fog elő jönni, hanem majd, évekkel évtizedekkel később. Meg azért azt se felejtsd el, hogy lehet egyszer a gyerekeid ápolására fogsz szorulni és akkor fontos, hogy jó legyen a kapcsolatod velük, mert az ilyen tüskék bizony szét tudják szaggatni a családot.

Nem azt mondom, hogy nem érezhetsz így, csak mélyen magadban titkold el és soha ne hangoztasd sehol.

2012. ápr. 26. 10:00
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
Nekem csak 1 gyerekem van, úgyhogy tökre kíváncsi lennék hogy miért épp a középső a kedvenc?
2012. ápr. 26. 10:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Én nem éreztetem velük csak épp azért tettem ezt itt fel mert picit lelkiismeretfurdalásom van és nem tudom más is így van e vele. Anyukám pl engem jobban szeretett mint tesómat ezt be is vallotta egyszer de ebből tesóm nem érzett semmit. Engem a család többi tagja nem szeretett mert par hónappal idősebb unokatesóm akivel együtt laktunk mindenbe leköróztem és ezért furtak . Anya szeret
2012. ápr. 26. 11:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Ett csak . Én aazért a középsőt mert ő nagyon kis halkszavu csendeske rám hasonlit a masik 2 követelőzőbb gyerek hangoskodóbb.a kicsi parancsol nalunk meg ő pl ha csokit akar kiköveteli vagy barmit a középső meg sose mer szolni semmiert nagyon jo gyerek .kicsinak is sokat aludt
2012. ápr. 26. 11:10
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

2 gyerekem van. A szeretetem mértéke egyforma, csak mást szeretek bennük.

Például az egyikben azt szeretem, hogy nagyon kedves és bájos, becézgetős, a másikban meg azt, hogy határozott és karakán kiscsaj, de amellett nagyon érzékeny is.

Néha egyikkel jövök ki jobban, néha a másikkal, de ettől nem szeretem egyiket sem kevésbé.

2012. ápr. 26. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
44%

De gáz...mármint az, hogy ezt így ki is mondod! Fordíts a dolgon és képzeld el, hogy téged anyád kevésbé szeretett, mint a kistesódat/nagytesódat...

Ha így is érzed, szerintem nem kéne ennyire kirakni, hangoztatni, főleg nem éreztetni velük, hogy ki a kedvenc!

2012. ápr. 26. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
Jesszus! Ha valaki nem úgy érez mint Te, akkor az álszent?? Minek vállaltál több gyereket, ha a háromból kettőt nem szeretsz eléggé??
2012. ápr. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!