Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet h buta kérdés, de ti...

Lehet h buta kérdés, de ti kiakadnátok ezen?

Figyelt kérdés

A barátom(2éves kapcsolat) 1 hónapig kint volt Amerikában-nyelvet tanulni,meg nyaralni. Tegnap este érkezett haza 8-kor és azt mondta a telefonba h azért nem jön el hozzám mert fáradt. Jó rendben,én megértettem és hagytam őt "pihenni". Erre fő ma kiderül h a barátaival volt kint este...Köpni,nyelni nem tudtam,mikor ezt elmondta nekem. És az egészben az a legbántóbb h hozzám csak vasárnap fog jönni,mivel ő pénteken "fáradt" volt,szombaton jönnek a nagyszülei hozzá és én maradok vasárnap....Ja és a barátai nem fiúk,akikkel beülne a kocsmába meccset nézni,hanem mind lányok. Igaz van kapcsolatuk és ismerem is őket,de akkor is zavar :(

Mindketten 20 évesek vagyunk.

2012. aug. 4. 13:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
mik a fejlemények? sikerült megbeszélni?
2012. aug. 5. 22:02
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
Én kiakadnék. Azon akadnék ki, hogy hazudik nekem. Mert ha fáradt, és otthon alszik, akkor ugyan baromi rosszul esne, ha nagyon repesve vártam rá, de megérteném. De hogy hazudik nekem, és nem velem tölti az estét... akkor mondta volna el legalább, hogy a barátaival óhajt találkozni először, és engem nem akar látni... az sem jobb, de akkor legalább lenne gerince. Főleg úgy, hogy másnap tuti nem fog velem találkozni. Én azért beolvasnék neki emiatt, hogy ennyire nem tisztel téged, hogy még a képedbe is hazudik.
2012. aug. 6. 12:38
 23/31 A kérdező kommentje:
Ne aggódj én is beolvastam neki. Szó nélkül elismerte h igazam van és többször is bocsánatot kért.Végül is adtam neki még egy utolsó esélyt,de ha ezt is ellövi akk nincs tovább,szakítok.Köszi a válaszokat :)
2012. aug. 6. 22:04
 24/31 anonim ***** válasza:
legalább hozott neked valami szépet Amerikából? :-)
2012. aug. 6. 22:37
 25/31 A kérdező kommentje:
Igen,konkrétan egy ilyet: [link] Naon meglepett vele,egyáltalán nem számítottam rá :)
2012. aug. 7. 12:00
 26/31 A kérdező kommentje:
Hát ennyi,ma szakított velem,mivel h ő még élni akarja az életét....
2012. aug. 15. 13:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
ÉÉÉÉÉn megmondtam....tudom,ezt most talan nem érzed,de ÖRÜLJ NEKI!!!!
2012. aug. 15. 21:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja és még valami...amikor az én párom is megcsalt,hozott külfüldről egy laptopot egy fényképezőgépet,meg még egy rakat marhaságot....
2012. aug. 15. 21:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez teljesen várható volt, mint ahogy írtam korábban a hasonló történetemről. Örülj neki hogy nem húzta tovább.
2012. aug. 15. 21:37
 30/31 A kérdező kommentje:
Nem is az a baj h vége lett a kapcsolatnak. Igaz hiányzik,meg furcsa így nélküle...De igazából az zavar h nem én szakítottam vele,hanem ő velem :S Nekem kellett volna megtennem már a legelején,nem pedig állandóan esélyt adnom neki :(
2012. aug. 17. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!