Ti is kiakadnatok?

Figyelt kérdés

Van 2 legjobb baratnom(unoka tesoim is) ,es jovo heten lesz a szulinapom.Eddig mind2en mondtak,h elfognak jonni,az egyik az nem szeret bulizni jarni,de mondta ,h eljon .

Ma beszeltem veluk es mondtak h nem biztos,h eljonnek,mert nincs kedvuk menni sehova,meg max beneznek hozzam,de arra a bulizo helyre nem jonnek el,ahol leszunk.Nagyon szaru esik

2012. júl. 31. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Én nem,én sem szeretek speciel discoba járni sőt utálok.Ha annyira fontos rendezd máshol,ezen nem kell megsértődni.
2012. júl. 31. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Nem akadnék ki.Eljönnek felköszöntenek de oda nincs kedvük menni,ez van.

Nekem a lánybúcsúztatómra nem jött el az egyik barátnőm mert utálja a diszkót.Mivel nem én választottam a helyszint igy oda mentem.nem haragudtam ezért rá mert nem jött el.

2012. júl. 31. 14:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem csak azert esne rosszul,mert amikor az egyikuknek volt a szulcsije,meglepit csinaltunk neki,vettunk arany karkotot,kepet csinaltunk neki,parfumot ,italt,lufikat csinaltunk.Nagyon orult is neki,es jol is erezte magat.
2012. júl. 31. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
óó csajszi, azé mert ti szülcsi meglepit csináltatok neki és szok szok ajándíkot kapott, még ne várd el, ugyan ezt vissza, hisze nem az ajándík a fontos hanem hogy szercsi egymást, szercsi puszcsi nyalcsi egymás valagát
2012. júl. 31. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
én kiakadnék............
2012. júl. 31. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Én megértem a barátnőidet.

Egyrészt, nem azért szervezünk valakinek szülinapi bulit, hogy majd visszakapjuk. Az örömszerzés a célja.

Másrészt, a legjobb barátnőimet ismerem, és tudom, mit szeretnek. Nem akarnám rávenni őket olyanra, amit én szeretek, de ők nem.

2012. júl. 31. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. júl. 31. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod! Egyébként nem, nem akadnék ki, hiszen mindenkinek joga van eldönteni, hogy van-e kedve bulizni vagy sem. Önzőség lenne akaratuk ellenére elrángatnod őket, hiszen a bulizásnak pont az a lényege, hogy mindenki jólérezze magát, neked is rosz lenne, ha olyanok mennének veled, akiknek nem is volt kedvük. Hívj el valaki mást és kész...
2012. júl. 31. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
egy kib@szott nagy droid vagy b+, ha ilyen idióta vagy hogy ezen rágod magad akkor rágd is magad rajta, a szülinapi buli szervezése a megünneplésről szól a jókedvről a szeretetről, nem az ajándékokról, és ha fontos hogy ott legyen a 2 legjobb barátnőd, akkor inkább már tartsd olyan helyen hogy ők is elmehessenek...
2012. aug. 6. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!