Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg kiakasz...

Szerintetek ez tényleg kiakasztó? Ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt, és én mindig boxerben alszom. Nem tudom miért, kényelmes, olyan rövidgatya szerű alváshoz. Néha a pároméban, néha abban amit én vettem. Nem rég találtam egy boxert a szekrényem hátuljában, és azt vettem fel alváshoz. A páromnak feltűnt, hogy az nem az övé, és még sosem látta rajtam. (én egyébként azt hittem hogy az övé) Nagy nehezen kibogoztuk, hogy a volt barátomé a boxer, mire hisztériás rohamot kapott és elrohant. Szerintetek jogosan? (lány voltam).
2010. jan. 15. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
:)))
2010. jan. 15. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Féltékeny. Én sem örülnék, ha a párom a volt nőjétől őrizgetne egy bugyit, még ha teljesen véletlen is.

Ülj le, mond meg neki, hogy véletlen volt, dobjátok ki, egy idétlen gatya miatt kár ekkora hűhót csapni.

2010. jan. 15. 13:10
 3/14 anonim válasza:
56%
szerintem nem, de egy kicsit vicces, hogy csaj létedre boxerben szeretsz aludni : D
2010. jan. 15. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha te találtad volna meg az ex bugyiját az ő szekrényében?:-):-):-)
2010. jan. 15. 13:11
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Ezek az igazán megrázó apróságok! :)
2010. jan. 15. 13:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, kiakasztó. Én sem tudok más mondani mint, hogy képzeld el neked milyen lenne ha a párod exeinek bugyijait találnád a szekrényében.
2010. jan. 15. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

En mar azon is kiakadnek, ha boxerban aludna a baratnom.

A parod pedig tangaban alszik?:)))

2010. jan. 15. 13:21
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

"Néha a pároméban, néha abban amit én vettem."

Ő:"Még nem láttam rajtad ezt a boxert..."

Te:"Most vettem!!!"

Ha nagyon használt:"...a turkiban!"

De így sajnos már mindegy...

Ez volt a vicc része,de valahol jogos a kiakadása,ha nem is ilyen nőies formában kellett volna előadnia!

(Hacsak nem most keresi a volt barátodat valahol:-))

2010. jan. 15. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

én azért nem rohannék el, az biztos. csak furcsán néznék, hogy-hogy még megvan, és megkérném, hogy ha lehet, akkor szabaduljon meg tőle.

egyébként én is boxerben alszom néha:) kényelmes:)

2010. jan. 15. 13:35
 10/14 anonim ***** válasza:
17%
primitív, gyerekes ez a hozzáállás... ráadásul férfiatlan is. hisztériás roham egy pasinál??? vigyázz, nehogy lopkodja a rúzsodat, meg a púderedet... áhh.. ha az én pasim ilyen tenne, az a minimum, h kiröhögném, és elkísérném a Capellába... :p
2010. jan. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!