Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg kiakasz...

Szerintetek ez tényleg kiakasztó? Ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt, és én mindig boxerben alszom. Nem tudom miért, kényelmes, olyan rövidgatya szerű alváshoz. Néha a pároméban, néha abban amit én vettem. Nem rég találtam egy boxert a szekrényem hátuljában, és azt vettem fel alváshoz. A páromnak feltűnt, hogy az nem az övé, és még sosem látta rajtam. (én egyébként azt hittem hogy az övé) Nagy nehezen kibogoztuk, hogy a volt barátomé a boxer, mire hisztériás rohamot kapott és elrohant. Szerintetek jogosan? (lány voltam).
2010. jan. 15. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Én azért 2 év alatt át szoktam nézni a szekrényemet, meg selejtezni, vagy te nem szoktad?

Én is kiakadtam volna. Remélem kidobtad már. És legalább egyből levetted és kidobtad?

Amúgy mi a gáz abba hogy boxerbe alszanak egyes lányok? Régen én is abba aludtam és nagyon kényelmes. És nem mindegy mibe alszik egy csaj? De mióta a Párommal vagyok (1 éve) azóta pucéron alszok, mert "átvettem" Tőle. 22/L

2010. jan. 15. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Hát, igen kellemetlen. Bevallom, én is kiakadnék, mint az órarugó, ha a páromnál megtalálnám a volt barátnőjének az alsóneműjét. Első kérdésem az lenne, hogy "mit keres itt?", majd "miért van még mindig meg?"

Én sosem voltam féltékeny, de ez nekem is rosszul esne, valószínűleg nem hagynám szó nélkül a dolgot. Én úgy érzem, a párodnak igaza volt, hiszen felvetődik a kérdés: miért nem dobtad ki eddig?

Persze meglehet, (sőt! biztos...), hogy figyelmetlenségből nem tüntetted el, de ezzel a kis figyelmetlenséggel valljuk be: jól megbántottad a párod. Én a helyedben, ha már saját boxer-gyűjteményed van, akkor azt mondtam volna, miután látom, hogy sehogy sem ismerős neki, hogy a múltkor vettem, csak elkeveredett. Ilyenkor jobb a kegyes hazugság, mert eléggé a lelkébe taposhattál ezzel. Persze ez hozzáállás és kapcsolat kérdése, nem kizárt, hogy más ezen egy nagyot nevetett volna. Én csak a saját kapcsolatomból és lelkivilágomból indultam ki.

2010. jan. 15. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
43%

Baromi igényes lehetsz,ha nő létedre boxerban alszol.Főleg olyanban,amit nem csak te használsz.Brrrrr

A fehérnemű kényes dolog.Én tuti nem venném fel senkiét.

2010. jan. 15. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Lány boxerban omfg !!!

Amúgy túl van azért reagálva, de talán már ne vedd föl többé....vagy inkább vegyél föl valami nőiesebbet alváshoz, mondjuk egy hálóinget.....lány és boxer..ezt nem hiszem el, már bocs :)

25/F

2010. jan. 17. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!