Fiúk, lányok van-e olyan hely, ahova nagyon szeretnétek elutazni?
Nektek mi "álmaitok városa/országa"? Hol töltenétek el szívesen egy hetet, hónapot?
Én személy szerint Oroszországba mennék el nagyon szívesen. Nagyon szeretnék eljutni Moszkvába és Szentpétervárra. Az én listám második helyén pedig Lengyelország áll, de a bolgár tenger part ellen se lenne kifogásom :)
Ti hogy vagytok ezzel? :)
Már volt szerencsém sok helyre elmenni Európában, voltam Afrikában, párszor Dél-Amerikában, de azért van még pár hely, amit megnéznék:))
1. Rio de Janeiro - ide 2014-ben megyünk a vb-re.
2. Párizs - ide valószínűleg az őszi szünetben.
3. Ciprus - ide meg következő nyáron.
4. India - nagyon szeretném látni a Tadzs Mahalt, majd ráveszem apukámat, úgyis imádja a kultúrát:P
5. Kalifornia - napsütés, tengerpart..:) Szerintem ez a hely sem várat magára sokat, mivel vannak ott ismerőseink.
6. Maldív-szigetek - fehér homok, átlátszó víz:)
7. Japán - Ázsiában sajnos még nem voltam, és Japán érdekel a legjobban.
8. Ausztrália - ide igazából csak azért akarok menni, mert olyan messze van.. tudom fura,de valamiért.
9. Barcelona, Tunézia - már voltam, de kedvenc helyeim:)
10. Egyiptom - szerintem idő is elmegyünk a közeljövőben.
Hú, elég hosszú lista, remélem minél hamarabb pipálgathatom a helyeket:)
13/L
Hű, mennyi válasz érkezett, nagyon köszönöm! :)
ricsi19970831: Nekem 3 éves korom óta Oroszország a nagy álmom, mióta meghallottam a t.A.T.u. Ya soshloa s ume (elvesztettem az eszem) című dalát. Nagyon beleszerettem az orosz nyelvbe. Szeptemberben már neki is állok angol és német mellet oroszt tanulni a suliban (most leszek 9.-es). A cirill betűket már meg is tanultam ^^
Amúgy én se télen szeretnék menni, mert kicsit tartok az "orosz téltől", de azért jó lenne látni a Krasnaya Ploshad-ot hóban :)
Igen-Igen, a Kreml-et látni kell! :) Kint is van róla rengeteg kép a falamon :) A Vaszilij Blazsennij-el együtt ;)
Pötyös Panni: sok sikert! muszáj kijutnod, ha ennyi ideje készülsz! Szorítok neked! :)
plcsubi: nem röhöglek ki, Kanadába tényleg érdemes lenne egyszer elmenni :) Főleg karácsonykor. A fenyők láttán nekem mindig megjön a karácsony hangulatom :)
16/22: Mintha csak én írtam volna! Ha valamin fantáziálok a végén úgyis a moszkvai vörös téren kötök ki, vagy New York forgalmas utcáján :)
17/22: Lengyelországhoz nagyon húz a szívem :) "Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki" - Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, si issza borát ;)
19/22: húú, én voltam ott 6 évesen, de sajnos nem emlékszem tisztán! :( de nagyon szép volt, csak a gondolázás nagyon drága volt, nem a mi pénztárcánknak való :(
Érdekes, hogy főleg fiatalok válaszoltak :D Én is az vagyok, 15L :)
1. Észak-Amerika nagyvárosai, főleg Los Angeles, New York, San Diego, de igazából mindegyik érdekel. :)
2. Ausztrália nagyvárosai, Melbourne, Sydney, Perth, Adelaide,...
3. Amsterdam. Hmm ezt szerintem nem kell megmagyaráznom, LEGALIZE :D
4. Párizs, Róma. Francia és Olaszországban is voltam már, de a fővárosok valahogy kimaradtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!