Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok van-e olyan...

Fiúk, lányok van-e olyan hely, ahova nagyon szeretnétek elutazni?

Figyelt kérdés

Nektek mi "álmaitok városa/országa"? Hol töltenétek el szívesen egy hetet, hónapot?

Én személy szerint Oroszországba mennék el nagyon szívesen. Nagyon szeretnék eljutni Moszkvába és Szentpétervárra. Az én listám második helyén pedig Lengyelország áll, de a bolgár tenger part ellen se lenne kifogásom :)

Ti hogy vagytok ezzel? :)

2012. aug. 30. 00:18
1 2 3
 11/25 Pötyös Panni válasza:
100%
Kb.18 éve készülök eljutni Párizsba de útitárs híján még mindig nem sikerült..Santorini a másik célom. Remélem hogy egyszer megláthatom..:)
2012. aug. 30. 01:51
 12/25 anonim válasza:
100%

az Egyesült Államok! nekem az a csúcsok csúcsa! :)

15F

2012. aug. 30. 02:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Oroszország, Seychelle-szigetek, Venezuela (mondjuk egész Latin-Amerika érdekel), Spanyolország, Görögország, USA (Idaho, Miami, Los Angeles pl.)

17/l

2012. aug. 30. 02:33
 14/25 anonim válasza:
100%

Franciaországban:) (Eu-ban csak 1-2 ország van ezen kívül, ahol nem voltam, mert egy lakóautóval beutaztuk az egészet:D) De Amerikába is elutaznék... De akkor már Ausztráliába is. :D

14/F

2012. aug. 30. 07:30
 15/25 anonim válasza:
100%

Röhögjetek ki, de én Kanadának a délebbi részére mennék. Ott nincs annyira hideg és a fenyvesek varázsa kis patakokkal elképesztő látvány. És az emberek is kedvesek. Vagy Írországban láttam egy kis falut, csupa zöld volt minden, magas fű, fák, néhány virág, csodálatos. Erdélybe is elmennék, de a fő célom: Japán, vagy az USA.

14/F

2012. aug. 30. 08:08
 16/25 anonim válasza:
100%
Én már egészen kicsi korom óta egy helyre szeretnék elmenni, Új-Zélandra húz a szívem, de nagyon. Gyönyörű hely, rengeteget olvastam róla, és mikor fantáziálok, mindig ott kötök ki... Nincs sok esély rá, hogy egyszer is eljutok oda, de sosem fogom feladni, hogy a saját szememmel lássam, milyen is!
2012. aug. 30. 09:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
spanyolország, lengyelország ( bár ott 3X voltam)
2012. aug. 30. 09:22
 18/25 slora válasza:
100%

1.London - bár már kétszer jártam itt,nagyon nagyon szívesen kimennék akkor amikor csak tudok.Nekem ez a kedvenc városom.

2.Párizs - ide azóta akarok kimenni,hogy megnéztem az Éjfélkor Párizsban-t.Teljesen magával ragadott ez a város :)

3.Prága - ide is nagyon szeretnék kijutni,bár inkább először Párizsba,utána ide.

4.Thaiföld,azon belül is Bangkok - az anyukám szeretne ide nagyon kimenni a Másnaposok 2 óta.Utánaolvasgattam egy kicsit,és elhatároztam,hogy ide bármiképpen kijutok valamikor.

5.Róma,Velence - idén Toszkánában nyaraltunk,de Velencét elkerültük,márpedig én nagyon szívesen mennék ide.Rómába meg azért,mert azt egyszer mindenképpen látni kell.Firenze és Siena csak azért nem kerül föl a listámra,mert ott már voltam.De szívesen visszamennék :D

6.Miami - engem Amerika annyira nem vonz,de ha kijutnék akkor két helyet néznek meg mindenképpen.Ez az egyik,a másik pedig:

7.New York - ha kijutok egyszer Amerikába,ezt megnézem.

8.Barcelona - miután megismerkedtem egy kicsit Gaudí építészetével elhatároztam,hogy ezt élőben is látnom kell.

9.Milánó - ez a divat fővárosa,ráadásul gyönyörű reneszánsz épületekkel van tele.

10.Isztambul - mióta a tévében török sorozatok mennek,szeretnék ide elmenni.

Azt hiszem ezek azok a helyek ahová mindenképpen szeretnék eljutni.Persze ez még változhat,de ezt most így látom. 13/L

2012. aug. 30. 10:12
 19/25 anonim válasza:
100%
Velence, szerintem nagyon szép hely szívesen eluaznék oda :D 13/L
2012. aug. 30. 11:09
 20/25 anonim válasza:
100%
Először nekem is Kanada ugrott be, netán Írország.Annyi a lényeg hogy egy csendes helyre vágyom, egy fenyves mellett, ahol ha reggel kimegyek friss illat van, este pedig ki tudok ülni nézni a csillagokat.A város nekem túl zajos és rohanós.Az egyetlen amit szeretek benne, hogy tudok gördeszkával közlekedni.
2012. aug. 30. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!