Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok van-e olyan...

Fiúk, lányok van-e olyan hely, ahova nagyon szeretnétek elutazni?

Figyelt kérdés

Nektek mi "álmaitok városa/országa"? Hol töltenétek el szívesen egy hetet, hónapot?

Én személy szerint Oroszországba mennék el nagyon szívesen. Nagyon szeretnék eljutni Moszkvába és Szentpétervárra. Az én listám második helyén pedig Lengyelország áll, de a bolgár tenger part ellen se lenne kifogásom :)

Ti hogy vagytok ezzel? :)

2012. aug. 30. 00:18
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
az én nagy vágyam Franciaország. Már voltam ott 14 évesen, 10 napot nyaraltam, de azóta visszahúz a szívem. Nagy álmom, hogy egyszer majd ott fogok élni. Addigis bármi jöhet, ahol meleg van és tengerpart van.
2012. aug. 30. 00:20
 2/25 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok, remélem megvalósul az álmod! :) Amúgy beszélsz franciául? :)
2012. aug. 30. 00:24
 3/25 anonim válasza:
Bermuda-szigeten szívesen eltöltenék pár hetet.
2012. aug. 30. 00:27
 4/25 anonim válasza:
Első vagyok. Hogy beszélek franciául az túlzás, de évekig tanultam, jól is ment, de mivel már nem használom, fakulóban van a tudásom, egyre jobban felejtek...
2012. aug. 30. 00:29
 5/25 anonim válasza:
100%

New York,Miami és Ausztrália egy nagyobb városában nyaralnék nagyon szívesen legalább 1-1 hetet.Utazás,szórakozás szempontjából ez egy nagy álmom,vágyam.(L)

17/L

2012. aug. 30. 00:30
 6/25 A kérdező kommentje:
Hát New york meg a nagyvárosok nekem is a szívem csücskei. Felhőkarcolók, vakító fények, tengerpart... :)
2012. aug. 30. 00:35
 7/25 anonim válasza:

Hát igen.:))

De szrintem a sztárok meg a nevezetességek sem utolsók New Yorkban.xP

2012. aug. 30. 00:39
 8/25 A kérdező kommentje:
Az éjszakai életről nem beszélve ;)
2012. aug. 30. 00:46
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Marokkó, Fez, Casablanca, Marrakesh

Csodálatos az építészete, a régi paloták csodásak, a bazárok, az egész hangulata.

2. Macao

Félig ázsiai félig latinos. Fantasztikus egyveleg. A misztikus kelet és a temperamentumos spanyolos keverék az élet minden területén. Nagyon szép hely.

3. Madeira

Különleges, földig érő tetős házak, különleges virágok, madarak. Gyönyörű az egész.

4. Olaszország, Garda-tó környéke, Amalfi-partszakasz

5. Wales

A település nevét nem tudom de volt egy úti film róla. Egy kis település a parton, a házak kis palota szerűek, mindenhol virág, díszbokrok, szökőkutak, az egészet valami építész tervezte, valami meseszerűen van az egész megalkotva. Ráadásul olyanok a domborzati viszonyok, hogy valami védett helyen van és melegebb a klímája így olyan virágok is megélnek ott, amik egyébként nem bírnák a walesi klímát.

Na hát csak ezekre a helyekre mennék el.

2012. aug. 30. 01:43
 10/25 anonim válasza:

Kedves porcelán_baba én már voltam Moszkvában...hát én is úgy voltam vele mint te,hogy hű de jó lesz...Hát én olyan hideget itthon még nem éreztem,ráadásul január végén mentünk ki Díjátadóra.Nagyon szép város,nagyon kultúráltak az emberek(mondjuk attól függ,hogy melyik részén vagyunk).Jah,és nagyon könnyen el lehet tévedni,viszont,ha egyszer eljutsz oda,akkor aztmondom,hogy első a Kreml legyen,amit megnézel.Én a Velencei karneválra szeretnék eljutni,aztán a Shaolin templomokhoz...Minden vágyam ez lenne.Mivel Rómában már jártam,és személyszerint csalódnom kellett a város varázsában,ezért már a karneválban sem hiszek annyira :/ (Az igaz,hogy Rómában is csak február végén voltam)

:)

2012. aug. 30. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!