Kiknek telik luxushajó útra?
Figyelt kérdés
Ugye mindenhol azt hallani, hogy válság van, megszorítások, leépítések, munkahelyek szűnnek meg. Az országban szegénység uralkodik. Egy bizonyos rétegnek mégis telik ilyen utakra. A Costa Concordián is volt több magyar utas. Melyik ez a társadalmi réteg?2012. jan. 22. 14:18
11/16 anonim válasza:
Nekem például tellne rá. Internetes cégem van, ketten vezetjük a férjemmel, nincs alkalmazottunk... na, én kit zsigerelek ki, kitől lopom a pénzt? Kissé szánalmas a beszűkült gondolkodásotok.
12/16 anonim válasza:
Meg asszem 1-200e az út mindennel együtt egy ilyenen, tehát nem számít soknak.
13/16 anonim válasza:
Egy ilyen Costa Concordia nem egy olyan árkategória, ami annyira luxus lenne! Egyébként nagyon bírom az olyanokat, akik a nettó 200-250-et keresőket már gazdag titulálják, mert szerintük a 80.000 Ft az etalon. Az ilyen emberek irigyek. Én tisztességes dolgozom, adózom, nem keresek olyan hú de jól(nettó 240.000 Ft), de jól gazdálkodok a pénzemmel, így minden olyanra jut, amire kell. Felesleges dolgokra nem költök, jut nyaralásra, stb. A luxus utazás egyébként szerintem egy 800.000-1.000.000 Ft körüli Maldív-szigeteki vagy Seychelles-szigeteki nyaralásnál kezdődik.
14/16 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, nem kell hülyeségekre költeni. Pl: kávéautomatás kávé, cigi, 0.5l -es üdítők a kisoltból vagy automatából, ....
15/16 anonim válasza:
Én még kb 10 éve voltam egy ilyen "luxus" hajón, de nekem rokonaim fizették. Most is tervezem, hogy elmegyek egyre saját erőből. Maldív szigeteket már 200ezres repjegyből meglehet "úszni", igaz én ukban élek, és innen több a lehetőség, meg a jegyek is olcsóbbak. Azt viszont tudom, hogy anyukám otthon évekig se tudná ezt az összeget kispórolni a fizetéséből
16/16 anonim válasza:
Közalkalmazotti bérből, adót és minden egyebet fizetve évente egyszer el tudunk menni nyaralni. Hogyan? A munka mellett van másodállásom, így napi 14-16 órát dolgozom. Nem költök cigire, italra, nem járunk bulizni, moziba. viszont cserébe évente egyszer 10 napot pihenünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!