Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik jobb szerintetek?...

Melyik jobb szerintetek? Elmenni egy fix helyre pl. a karib térségben, vagy egy hajós körutazáson részt venni ami érint 6-7 szigetet/várost is?

Figyelt kérdés

1-2 Éve már nézegetem ezeket a hajós utakat… És lehet hogy hülyén hangzik de úgy érzem hogy ez nekem túl sok inger lenne és nem tudnék figyelni pl. a Bahamákra, vagy bármelyik másik szigetre ha két hét alatt még lenne pluszban másik öt-hat állomás is...

Eleve kicsit kényszeres vagyok es szeretem egy utazásból kihozni a maximumot, meg 1000 fotót készíteni, félek hogy így nem tudnám kiélvezni...plusz ott van maga a hajó. Szerintem ott is túl sok minden történik egy helyen

Bár az áraknak még nem néztem utána, lehetséges hogy több millió Ft egy ilyen kéthetes körút, akkor nyilván jobban megéri egyénileg.

Azon is gondolkodtam, hogy emberek manapság miért mennek egyáltalán egyéni szervezésben csak egy helyre pl. Dominikára hogyha ma már léteznek ilyen Hajós körutak…

Van valamilyen hátránya?

Volt már valaki? Érdemes így menni, vagy jobb egyénileg?

tegnap 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sose voltam még hajós utazáson, de nem is igazán vonz. èn jobb szeretem az aktívabb utazásokat, túrázással, városnézéssel egybekötve. Ezek a hajók kikötnek 1-1 napokra egy adott városban, és kb. ennyi idöd van, hogy láss bármit is. Ez kb. semmire nem elég szerintem, csak arra, hogy elmondhasd, hogy jártál ott. Teljesen más kategória egy egyéni meg egy hajós utazás, az utóbbi sosem fogja kiváltani az elöbbit.
tegnap 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy hajó gyakorlatilag ugyanaz, mint egy tengerparti szálloda. Csak úszik. Én egy helyen lennék és helyi repülőjáratokkal mennék ide-oda ha kedvem szottyan rá. A hajón két állomás között eltöltött idő szerintem kárbaveszett idő.
tegnap 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Körutazás mindenféleképpen,sokkal több mindent több országot látsz.

A tenger is máshogyan tagolt minden parton

tegnap 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy bezárjam magamat egy hajóra mittudomén hány hétre/hónapra.

Van-e hátránya? Igen, van. Az egész utad minden egyes perce szervezett. Csak azt és akkor csinálhatod, ami a program része. Részemről az nem pihenés hogy keretek közé vagyok szorítva és akkor csinálhatok bármit ha mások megengedik. Biztos van olyan aki meg pont ezt szereti, hogy a szájába van téve minden és végig fogják a kezét, de én ettől megőrülök.

(Az már csak átlagos állampolgárként merül fel bennem kérdésként, hogy az 1-2 évnyi nézegetése a hajós utaknak tulajdonképpen miben merült ki, hogyha se az árakkal se semmi mással nem vagy tisztában?:))

tegnap 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézzél már meg pár videót, hogy mit is csinálnak az emberek egy ilyen hajóúton! Van akinek ez jön be, van aki meg herótot kapna tőle. Te tudod magadról, hogy mennyire éreznéd jól magad
tegnap 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!