Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kiknek telik luxushajó útra?

Kiknek telik luxushajó útra?

Figyelt kérdés
Ugye mindenhol azt hallani, hogy válság van, megszorítások, leépítések, munkahelyek szűnnek meg. Az országban szegénység uralkodik. Egy bizonyos rétegnek mégis telik ilyen utakra. A Costa Concordián is volt több magyar utas. Melyik ez a társadalmi réteg?
2012. jan. 22. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Akinek meg kell a pénzért dolgozni az nem megy ilyen útra! Amúgy is undorodom a megalomániától!A harmadik szánalmas!
2012. jan. 22. 14:54
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

A Costa Concordián voltak olyan magyarok akik ott dolgoztak.

Vannak akik megengedhetik maguknak az ilyen luxus utazásokat.Lelkük rajta..Én nem engedhetem meg,ahogy azt sem hogy Amerikában vagy Thaiföldön nyaraljak,sőt azt se,hogy leugorjak a Balatonra..ez van.Van aki megteheti van aki nem..

2012. jan. 22. 14:58
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

A társadalom 10-15 %-a tartozik közéjük. Vállalkozók (a kevés tisztességes,és a több tisztességtelen),kevés olyan,aki a munkájával ér el magas jövedelmet,a politikusok stb. Az egykulcsos adóból kapnak annyit,hogy telik nekik ezekre az utakra.

Számomra az volt felháborító,amikor az egyiptomi buszbaleset után még volt pofájuk az emberektől segélyt kérni! Pedig az az út is többe került,mint 4-5 ember egyhavi fizetése.

2012. jan. 22. 15:01
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

szerintem ott dolgoztak a magyarok.

Az utasok meg külföldiek voltak.a gazdagok meg nem érzékelig a válságot ,vagy kevésbé érzékelik.

a válságról meg annyit h mindenki sír h nincs pénz,a plázák ,üzletek tele,szilveszterkor 4 helyen voltam,tüzijatekot akartam venni,mindenhol elfogytak már,..ennyit a válságról.

2012. jan. 22. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
57%

"A Costa Concordián voltak olyan magyarok akik ott dolgoztak"

Meg is bánták mint a kutya amelyik kilencet kölykezett!

2012. jan. 22. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Na azért egy egyiptomi út már elérhető 150 ezer Ft-tól, amire van aki éveket spórol, hogy kijuthasson a családjával, van aki ügyes és évente össze tudja szedni és van aki évente többször is kijár.

Ugyanígy van a luxus hajóúttal is csak az jó pár nagyságrenddel drágább. Lehet valaki egész életében erre spórol, van aki csuklóból megengedheti magának.

Vannak tisztességtelen emberek, de könyörgöm miért vagytok irigyek? Inkább a politikusokat bántsátok :)

2012. jan. 22. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
Az osztálytársam szülei orvosok. És mindenhova utazgatnak. És bevallom, kicsit irigy vagyok. De ők megdolgoznak a pénzért, és azért dolgoznak, hogy ki tudjanak kapcsolódni. Pszichológusok, meg magánorvosok is egyszerre. Van aki megdolgozik azért, és így meg is tudja engedi magnának.
2012. jan. 22. 15:14
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

A főnököm évente háromszor-négyszer megy ilyen jellegű útra. Nem tisztességtelen, nem zsigereli ki az alkalmazottait, bőven átlag feletti fizetést ad mindenkinek. A trükk annyi, hogy a termékeit nem a magyar piacon értékesíti, hanem főleg külföldön, ahol többször annyit kap értük.

Egyébként havi fél millát vesz ki az üzletből, ami ha belegondolunk, annyira nem sok, főleg hogy a jobb alkalmazottaknak is majdnem ugyanennyit fizet.

2012. jan. 22. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

"Ti tényleg azt hiszitek, hogy becsületes munkával össze lehet szedni egy ilyen út árát? "

A szüleim két hónapja voltak ugyanezen a hajón. Tavaly nyár végén én is voltam egy másikon, ugyanettől a hajótársaságtól.

Nem zsigerelnek ki senkit és nem csalnak. Egy magyar cégben dolgoznak, magyar egészségjavító termékeket terjesztenek és sikeres gondolkodásra tanítanak embereket. Merem állítani, hogy több jót tesznek a társadalomnak és az országnak, mint a legtöbb irigy, fröcsögő hülye. Az, hogy "a gazdagok a szegényketől lopják el a pénzt" tipikusan a irigy emberek átgondolatlan, buta önigazolása. A gazdag ember nem attól gazdag, hogy csal vagy rabol, hanem attól, hogy sikeresen gondolkodik.

2012. jan. 22. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Felesleges irigykedni, van aki telik rá, van akinek nem. Ennyi.
2012. jan. 22. 16:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!