Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan utazol ha alig van...

Hogyan utazol ha alig van szabid, hogyan kapcsolódsz ki ilyenkor?

Figyelt kérdés

tegnap 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Próbálom a szabijaimat az állami ünnepnapokhoz igazítani, így pl. egy 2 hetes utazáshoz nem kell olyan sok fizetett szabadnapot ellönöm. Általában 1 évben így ki tudok venni egyben 2x2 hetet, plusz marad 1-2 rövidebb szabi, amiket szintén az ünnepekhez igazítok. Továbbá mivel távolról dolgozom, így elö szokott fordulni az is, hogy 1-1 utazást megtoldok 1-2 nappal, ha úgy jön ki és ilyenkor viszem a laptopom, bár nem szeretem hurcolászni.
tegnap 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem a kevés szabi volt a baj, hanem inkább az, hogy a határidők miatt (állami hivatal) szinte lehetetlen volt két hét szabit egyben kivenni, mert akkor egy hónapig napi 12 órában sem tudtam volna úgy előre dolgozni, hogy ne csússzak ki az időből... a férjem pedig vállalkozó volt, hol 1, hol 0 alkalmazottal, nagy kiesés lett volna több hétre bezárni.

Így viszonylag rövid nyaralásokra jártunk, pl. 4-5 napokra EU-n belül, meg 7-8 éjszakákra messzebbi helyekre (pl. Thaiföld, Mexikó stb.).

Szerencsére maga az utazás (vagy a jetlag) sosem viselt meg annyira, hogy napokat vesztegessünk a helyrerázódásra, így ezt meg tudtuk tenni, de biztos van, aki ezt nem vállalná be. Én imádtam 🙂

tegnap 14:24
 3/7 A kérdező kommentje:
2 jaj igen nem részleteztem de igen én is hivatal ezért sem tudok elmenni soha
tegnap 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Úgy hogy egyik évben csak hosszúhétvégékre utazok el meg egy hétre nyaralni így megspórolok 15-16 nap szabit azt átviszem kövi évre ott meg mindig van egy hosszabb 3-4 hetes utazás meg több kisebb is.
tegnap 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kikapcsolódni nem csak úgy lehet, hogy elutazol, söt szerintem úgy pont nem nagyon lehet
tegnap 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:
5 te mivel teszed ha nincs nagyon szabid pl
tegnap 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
PL sétálok a környéken (gyalog), esetleg kirándulok nem túl messzire, otthon zenélek, rajzolok, festek, olvasok, sportolok, barátokkal beszélgetek, stb
tegnap 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!