Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Karib-térségben mi volt...

A Karib-térségben mi volt (esetleg lenne) számotokra a legszebb (legérdekesebb, leghihetetlenebb stb.) látnivaló?

Figyelt kérdés
Nem olyan általánosságokra gondolok, mint a pálmafák, fehérhomokos tengerpart, a türkiz tenger stb., ami a térség szinte minden országában megtalálható, hanem egy konkrét természeti vagy ember alkotta látványosságra, attrakcióra, amiért megéri/megérte egy adott országba elutazni.

tegnap 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen Havanna. Meg egész Kuba. Nagyon régóta bakancslistás.
tegnap 15:58
 2/17 anonim ***** válasza:
1: mihez képest?
tegnap 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:
Karib-térségen belüli ember alkotta látványosságokhoz képest
tegnap 16:59
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
ez nem válasz.
tegnap 17:25
 5/17 A kérdező kommentje:

1!

Havannán belül van esetleg valami konkrét?

Csak azért kérdezem, mert nekem még sosem volt olyan, hogy egy város úgy en bloc érdekes legyen. Vagy csak a hangulatra vagy ilyesmire gondolsz?

Ezek szerint még nem voltál ott, csak szeretnél menni?

2,4!

Nem nagyon értem a kérdésed, te mire lennél kíváncsi az első válaszolótól?

tegnap 17:33
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Kuba egy undi putri volt. A kaja okádék, minden lerobbant, mindenki le akart húzni, az összes prosti clamydiás. De az egêsz régió ilyen igénytelen. Látnivalók nincsenek csak a tengerpartok ahol minden reggelre egy szemétsziget úszik partra.
tegnap 17:37
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
5: hogy mihez képest ez a megállapítás, mert így magában ráadásul indoklás nélkül elég gyér válasz. "Látványosságokhoz" képest. - tipikus fotelutazó.
tegnap 17:38
 8/17 anonim ***** válasza:
7: mert rólad aztán süt a nagy világlátottság
tegnap 17:45
 9/17 A kérdező kommentje:

6!

Ez is egy vélemény, elfogadom :)

Én szerencsére voltam arrafelé szép, tiszta helyeken (Kubában még nem jártam), nem volt ilyen problémám, nehezen hiszem, hogy mindig mindenhol szerencsém volt :)

Mondjuk engem speciel pont nem érdekelt a prostik eü állapota sem 😁

tegnap 17:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdezö, nem jártam még Kubában, így konkrétat nem tudok mondani, de régóta vonz. Amit a 6-os ír, meglehet, hogy igaz, de voltam már egy pár helyen, amit sokan igénytelennek tartanak, és tetszett, erre nem alapozok. Minden helyen lehet találni valami érdekeset. Bár kicsit visszás, hogy a 6-os válaszoló igénytelenezik, mégis ö ment el Kubáig k**vázni, szóval ebböl adódóan erre a véleményre nem igazán adok.
tegnap 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!