Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyaralás családdal repülővel,...

Nyaralás családdal repülővel, mennyi holmit visztek?

Figyelt kérdés

Mi a családdal (szüleim+hugom+en) eddig mindig csak belföldön jártunk nyaralni kocsival, de elgondolkoztam rajta, hogyan oldanánk meg, ha egy távolabbi országba mennénk és repülővel. Mivel rengeteg cuccot viszünk mindig. Egész pontosan, a legutóbbi kiruccanásunk 4 nap volt a Balatonra, és amit pakoltunk:

- 1 nagy bőrönd a ruháknak, tisztálkodási szereknek + zsepi, gyógyszer, könyv, esernyő stb

- 1 nagy sporttáska strandos cucc (fürdőruha, törülköző, naptej)

- 1 nagy táska kaja

- 1 nagy szatyor a papucsoknak

- 1 zsugor víz

- 1 dobozban/vödörben gyümölcs/zöldség

+ külön kistáska anyának, húgomnak és nekem is + még ami befér a csomagtartóba

És most anyukám azt mondta, csak minimális dolgot viszünk. Szerintem ez sok, tekintve, hogy 4 napra megyünk.

Arra vagyok kivancsi, hogy akik családostul nyaralnak külföldön, repülővel, mennyi holmit visznek magukkal és milyen táskákban?

aug. 20. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha 1-2 hét: hátizsák+kabinbőrönd (picike). Ha max 4 nap, akkor egy hátizsák. Ennél több nem kell szerintem.
aug. 23. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Én így pakolnék 5 napra,repülős utazashoz:rajtam lenne 1 nadrag,zokni,bugyi,melltarto,sportcipo,polo,pulcsi,farmerdzseki v mellény

Hatizsak:4-4bugyi,zokni,1 melltarto,1 nadrag,3 polo,1 ruha,pizsi,papucs,1 kendő,nesszeszerbe smink,fesu,fogkrem,fogkefe,fájdalomcsillapito,állando gyógyszer,ragtapasz,1 könyv

Női taska belefer ennek a tetejere,abban az iratok,penztarca,bankkartya,nedves torlokendő,telefon,töltő

Én így pakolok,5 nap v kevesebb egy hátizsakkal,áprilistol kb októberig

aug. 24. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!