Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kinek mi volt eddig a legdrágá...

Kinek mi volt eddig a legdrágább nyaralása?

Figyelt kérdés
máj. 20. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Álmodik a pronyó! XD
máj. 22. 09:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekünk egy hónap Új Zéland autóbérléssel, airbnbkkel, programokkal (pl helikopterezés, maori falu, világító hernyós barlang, stb) hármunknak (gyerekkel) igazából ahhoz képest olcsóra jött ki: kb 4 milla volt

De jó volt! Aucklandtől Bluffig bejártuk az egészet.

Sőt még 2 nap Hong Kong is belefért (ott szálltunk át).

máj. 26. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3hét Új Zéland,USA Nyugati part és Japán voltak a legdrágább útjaim:mindegyik másfél milla/út,de nekem egy -egy ilyen kalandos utazás minden pénzt megér!!
máj. 31. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Új-Zéland, USA Nyugati part, Japán, aztán felébredtél a Blahán, olcsó borral a hónod alatt.

Nem Nyugati aluljárót akartál írni, a Nyugati part helyett? XD

máj. 31. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azzal senkit nem döntök meg, hogy 19-ben vagy 20-ban Balatonon 6 napra 60-E körül. De 19-ben konkrétan munkanélküliként és eredeti távozás után a szállásról foglaltunk még 1 napra másik szállásra, ez valójában így több pénzre is jött ki. Azóta sem nyaraltam ennyit egy huzamban, mert valójában nem igazán van erre affinitásom és szétszórok több kisebb utazást.
okt. 7. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!