Kinek mi volt eddig a legdrágább nyaralása?
2020 Januárjában egy Kelet-Ázsiai országba repültem két hétre egy hátizsákkal, amely a covid miatt a tartózkodásom alatt törölt minden járatot, és lezárta magát, ezért végül 6 hónapig voltam ott.
Nyilván, ha nagyon akarok, 4-5-6 átszállással milliókért haza tudtam volna jutni, de egyetemista voltam, csóró, és leszartam, és életem egyik legjobb fél éve lett.
2:
Olyan hátizsákról már hallottam, ami legárja magát, ha elfelejted a biztonsági kódot, de az durva egy hátizsák, ami járatokat is tud törölni.
3)
Teljesen igazad van, jót nevettem most (2 vagyok)
2015-ben voltunk utazási irodával nászúton a Maldív-szigeteken, úgy emlékszem, hogy valamennyivel millió fölött fizettünk az irodának mindenestől, de ott nem sok költőpénz kellett, hisz AI volt, talán csak az extra vízi sportokért fizettünk pluszba.
De pl. 2019-ben Belize-be mentünk saját szervezéssel, ott az induló költség (szállás, repjegy) jóval kevesebb volt, viszont az ellátásra és programokra sokat költöttünk (pl. az egy órás kisrepülőzés a Nagy Kék Lyuk fölött már önmagában százezres tétel volt).
Ráadásul a valutaváltásból és inflációból eredő különbségek miatt is nehéz pontosan összehasonlítani, de ebből a kettőből gondolnám valamelyiket nyertesnek.
Nekem egy dubai ut volt sok de nem is az ut es a szallas volt a draga hanem amiket csinaltunk ott.
Kvadoztunk, kocsiberles, sieltunk(fedett palya), strandoltunk,es mindennap etteremben ettunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!