Mely országokba utaznál el szívesen, ahol még nem jártál?
Japánba, bár lehet nyár után összejön.
A legemlékezetesebb Amerika volt, de azért mert oda dolgozni mentem 3 hónapra, az pedig egy életre szóló élmény volt sok minden miatt.
Dél-Amerikába nagyon szívesen elmennék, több helyre is. Már évek óta készülök rá csak mindig úgy vagyok vele hogy oda minimum kellene egy hónap, de inkább kettő, ennyi időt pedig azóta nem sikerült szabaddá tennem.
Sok helyen voltam már, és egy utazás sok minden miatt lehet emlékezetes, ha pozitív értelemben nézzük akkor nekem Izland és Izrael volt a két kedvenc, mindkettő nagyon egyedülálló volt a maga nemében és sehol máshol nem találkoztam azóta olyasmikkel. Illetve Amerikát én is említem, mert amikor először voltam ott akkor mintha egy filmben éreztem volna magam.
Ami negatív értelemben maradt emlékezetes, az egyfelől Kenya, másfelől India. Egészen szürreális volt mindkettő, picit meg is változtattak emberileg.
Yemen, Venezuela, Afganistan, PNG
Legemlekezetesebb Madagaszkar es Pakisztan (meg meg egy csomo).
A legemlékezetesebb között van Norvégia, Japán, Maldív-szigetek és Oroszország.
Ahova szívesen elmennék az talán Örményország, Grúzia, Malajzia, illetve még a Spitzbergák (hiába norvégia).
Legjobb: Kuba, USA, Oroszország
Ahova szeretnék: Mexikó, Kína, Uruguay
Legjobb volt eddig: Grúzia, Dánia, Ciprus, Korfu
Legújabb célok amiket leginkább szeretnék: Omán, Portugália, Korzika/Párizs Disneyland, Azerbajdzsán, Mauritius, Kanada
Legjobb: Mexikó, Belize, Maldív-szigetek, Ciprus
Ahová vágyom: Seychelles, Réunion, Ausztrália, Guatemala, Srí Lanka, Kambodzsa, Kanári- és Azori-szigetek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!