Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi időre érdemes japánba...

Mennyi időre érdemes japánba utazni?

Figyelt kérdés
Legalább két hétre gondoltam de akár 18 napra is ha ennyi szükséges ahoz hogy jól érezd magad. Elsősorban az éjszakai élet érdekel. Bulik, bárok, csajozás. Persze ha már ott vagyok akkor 2-3 nagyobb látnivalót is megnéznék amit érdemes. Tokyoban gondolkozom, de ha tudsz olcsóbb várost amik az igényeimnek megfelelnek mindent meghallgatok. Kb mennyi pénz kell? Mire érdemes oda figyelni? Neked milyen tapasztalataid vannak?

jan. 14. 03:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

En 10 napra mentem, az nagyon keves volt, de tartalmasan ki lehet tolteni. Csak ket napot toltottem Tokion kivul

Estenkent en nem buliztam, hanem Onsenbe jartam, nagyon szeretem a furdozest, a japanok pedig nagyon ertenek hozza.

jan. 14. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
#1-es, tudsz esetleg ajánlani jó onseneket? A párommal nyáron megyünk Japánba, viszont a legtöbb onsennél nem fogadnak külföldieket.
jan. 14. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

tobb helyen is jartam a szallasom kornyeken, sajnos mar nem tudom a nevuket. Olyat nem hallottam, hogy kulfoldieket nem engednenek be

csak a tetovalas gond, de a tetovalt emberek mehetnek privat reszre

Nem koedukaltak a furdok, kulon ferfi/noi reszleg van, gyerekeket is bevisznek (12 ev alattikat az ellenkezo nemu reszlegbe is vihetik a szuleik)

jan. 14. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 hetet voltunk és nem volt elég. Ebből 5 nap Tokió, 2 nap Hiroshima, 2 nap Oszaka és 5 nap Kiotó, majd a végén 1 nap Fuji. Mi Kiotóban onseneztünk, találtunk olyat, ahova beengedtek tetoválással.
jan. 14. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Hat en eleg sok azsiai nagyvarosban jartam es eltem mar, de fel sem merulne bennem hogy turisztikai celbol 4-5 napnal tobbet egy varosban toltsek.

18 nap alatt tenyleg erdekes dolgokat lehet latni, nagyreszt nem a varosban.

A csajozast felejtsd el, japanban nehez, 10 csajt felszedsz mashol meg itt egyet. Mielott azt gondolod, csak a szam jar, kb. 10 azsiai orszagban dugtam lanyokkal, kozte japánnal is, de oda biztos nem mennek csajozni.

jan. 15. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Hat ha k*rvazas a cel, nyilvan jo sok penzt vigyel.
jan. 15. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan valaki azért akar Japánba menni, hogy csajozzon, meg bárokba mászkáljon??? Eszemmegáll.
jan. 15. 14:27
 8/8 anonim válasza:

2-3 hét a minimum, ha nemcsak Tokióban akarsz barangolni. Egyébként, ahogy előttem is írták, onsenbe csak tetoválással nem engednek be, mert az a jakuzák jele ugyebár.

Én három és fél évig éltem kinn, többször voltam onsenben vidéken és sehol sem volt gond. Beengedtek külföldi nőként és sok helyen volt olyan, hogy nem koedukált a fürdős rész. Van, ahol a fürdős rész benn van, de én voltam olyanban is télen, ahol a medence kinn volt.

jan. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!