Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi időre érdemes japánba...

Mennyi időre érdemes japánba utazni?

Figyelt kérdés
Legalább két hétre gondoltam de akár 18 napra is ha ennyi szükséges ahoz hogy jól érezd magad. Elsősorban az éjszakai élet érdekel. Bulik, bárok, csajozás. Persze ha már ott vagyok akkor 2-3 nagyobb látnivalót is megnéznék amit érdemes. Tokyoban gondolkozom, de ha tudsz olcsóbb várost amik az igényeimnek megfelelnek mindent meghallgatok. Kb mennyi pénz kell? Mire érdemes oda figyelni? Neked milyen tapasztalataid vannak?

ma 03:19
 1/3 anonim ***** válasza:

En 10 napra mentem, az nagyon keves volt, de tartalmasan ki lehet tolteni. Csak ket napot toltottem Tokion kivul

Estenkent en nem buliztam, hanem Onsenbe jartam, nagyon szeretem a furdozest, a japanok pedig nagyon ertenek hozza.

ma 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
#1-es, tudsz esetleg ajánlani jó onseneket? A párommal nyáron megyünk Japánba, viszont a legtöbb onsennél nem fogadnak külföldieket.
ma 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:

tobb helyen is jartam a szallasom kornyeken, sajnos mar nem tudom a nevuket. Olyat nem hallottam, hogy kulfoldieket nem engednenek be

csak a tetovalas gond, de a tetovalt emberek mehetnek privat reszre

Nem koedukaltak a furdok, kulon ferfi/noi reszleg van, gyerekeket is bevisznek (12 ev alattikat az ellenkezo nemu reszlegbe is vihetik a szuleik)

ma 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!