Japánba hogyan érdemes utazni? (Árban hogyan olcsóbb)
Figyelt kérdés
Ha azon múlik akár Bécsi reptér is lehet, mivel Szombathelyhez (itt élek) elég közel van.2020. jan. 8. 22:27
2/7 anonim válasza:
A legolcsóbb,ha gyalog mész!
Tovább tart,de többmindent látsz,mint repülve!
3/7 anonim válasza:
Japánon ne nagyon spórolj. Főleg nem a rep.gépen. Ha oda utazol, akkor a legjobb légitársaságokat keresd, és másodosztályon utazz (ez az egyetlen, ahol spórolhatsz). 12 óra, alsó hangon, plusz előtte BP-Bécs vagy inkább Bp-Franfurt és onnan tovább. ÁÉtkozottul fárasztó, de megéri.
Ha van még olyan lehetőség, mint anno pár éve, akkor az ottani vonat, - metróközlekedéssel is lehet spórolni, mint turista látogatónak. Kivált, ha valakihez mégy, aki ott lakik vagy hosszú távon ott tartozkodik.
4/7 anonim válasza:
2-es, ha gyalog mész, már a vízumköltségeid meg fogják haladni a repülőét. Kivéve ha Oroszországon keresztül mész, de gyanítom, hogy étel-ital-szállással-megfelelő kempingszerkóval együtt is bőven magasabbak a koltsegeid. Nem beszélve a lehetőségköktségekről, mivel az általad javasolt megoldás nagyon időigényes.
5/7 anonim válasza:
Bécs-Tokió a legolcsóbb útvonal a régiónkban, de Budapestről is szoktak lenni jó dealek. A secretflying.com-ot ajánlom követésre, évente többször van 400 euró alatti retúr Budapestről.
6/7 anonim válasza:
Én az Alitaliával mentem 2018-ban 142 ezres retúr repjeggyel, Budapest-Róma-Tokió útvonalon (és nyilván ugyanígy vissza). Hosszú az út, kényelmetlen, de ez van, valamit valamiért. A szállás a belvárosban volt, pár perc sétára az egyik metróállomástól, és 9 vagy 10 éjszaka került kb 80ezer forintba.
7/7 anonim válasza:
Finnair ,Turkish Airlines, ezekkel mentem eddig nem voltak problemak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!