Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Áprilisban Ausztráliába...

Varjú Lídia kérdése:

Áprilisban Ausztráliába utazunk. Érdemes már megvenni a jegyet, vagy várjak, lehet lesz még olcsóbb a jegy?

Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha most olcsó, ne várj tovább, mert csak drágább lesz. Az ilyen hosszú járatokra legkésőbb 9 hónappal az utazás előtt meg kell venni a jegyet, mert utána csak drágulni fog
2019. szept. 3. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem érdemes várni egy Qatar akciót, akkor egy átszállással eltudsz jutni Ausztráliába. Nem tudom most mennyi a jegy, de akciósan 900 Euróért vettem.
2019. szept. 4. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Lutri az egész, vagy elcsíped az akciót valamelyik cégnèl, vagy nem és akkor még drágább lesz a jegy. Ha most elfogadható áron van, ne várj tovább.
2019. szept. 4. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha áprilisba nincsen konkrét dátumotok, akkor még várjál. De ha van pontos dátum akkor nem tudsz sokáig várni.
2019. szept. 4. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Repjegyfoglalás szempontjából, már igen közeli a dátum.

Ha találsz egy neked kedvező árut, akkor ne késlekedjél, mert akik itt írják, hogy ráérsz még, nem fognak neked elővarázsolni egy olcsóbb jegyet ha betelnek a helyek.

2019. szept. 4. 15:40
 6/8 A kérdező kommentje:
A dátum fix, illetve max 1-2 napot tudunk variálni. Köszönöm a válaszokat, követem még egy két hétig az árakat és megveszem. Most hármunknak olyan 3200 euró, lehet ennél kedvezőbb nem lesz...
2019. szept. 4. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se várj túl sokáig.

Én 2 hét múlva repülök Amerikába nyaralni. Már januárban megvettem a jegyeket. Azóta már kb 150 ezer ft tal kerülnek többe.

Van akinek ez nem tétel, de minek fizessen az ember feleslegesen, ha nem muszáj.

Mindenesetre jó szórakozást ott a déli féltekén:)

2019. szept. 6. 16:53
 8/8 anonim válasza:
Ha csak 1 jegyet vennél, akkor érdemes lenne várni, mert az nagyobb valószínűséggel lesz akciósan, de ha 3-an utaztok, akkor erre kicsi az esély. Jobban jársz, ha most veszed meg.
2019. szept. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!