Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Japánba utazunk 2 hétre,...

Japánba utazunk 2 hétre, érdemes megtanulni alap (A++) szinten?

Figyelt kérdés

Valószínűleg berlunk autót is, nem akarjuk nagyon elveszettnek érezni magunkat, mivel a szigetorszag nagy részét be fogjuk járni.

Volt, aki befizetett/jelentkezett ezért kurzusra vagy nyelvismeret nélkül vagtatatok neki? Tapasztalatokat szívesen várunk. :)

2023. jan. 24. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Sztem ott kb mindenki beszél angolul.
2023. jan. 24. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken kb. senki se beszél használható szinten angolul. Viszont minimum egy-két évig kéne tanulni, hogy társalogni tudj, egy párhónapos gyorstalpaló nem biztos, hogy elég.
2023. jan. 25. 00:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig jó ötlet nyelveket tanulni, de a Google Maps korában a világ egyik legbiztonságosabb országában nem a legfontosabb prioritás. Még a vidéki Kínában is simán elvoltam nyelvtudás nélkül, pedig az aztán tényleg olyan, mintha a Marson lennél, volt hogy nasi helyett kutyakaját vettem a boltban, mert annyira megtippelhetetlen, hogy mi van egyes termékekben.
2023. jan. 25. 01:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha mentek vidékre, akkor valóban nem rossz ötlet, mert ott nagyon kevesen beszélnek angolul (Kb annyian mint Magyarországon, Borsod megye falvaiban), de 1-2 hónap alatt nem tudom mennyire lehet megtanulni japánul, már csak azért is, mert a japán egy nehéz nyelv.
2023. jan. 25. 08:52
 5/9 Zsuzsa1526 válasza:
100%
Vannak jó fordító alkalmazások telefonban, mondod angolul vagy magyarul, és a telefon mondja japánul.
2023. jan. 25. 09:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket és a hozzászólásokat! :)

Tarsalogni valószínűleg ennyi idő utan nem tudnánk megtanulni, nem is ez a célunk. Igazából csak alap dolgokat szeretnénk, mint például Irányok, köszönés, ételek/italok stb .

Nekem eddig az volt a benyomásom, hogyha az ember veszi a fáradságot, hogy az adott hely nyelvén köszön, kér stb, akkor sokkal segitokeszebbek az emberek. :D

2023. jan. 25. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
#1-es, gondolom még életedben nem voltál Japánban! Ugyanis nagyon tévedsz!
2023. jan. 27. 15:23
 8/9 anonim válasza:

ételek italok?

ITALOK? az kb ugyanaz mint angolul csak néha más a magánhangzó benne.

Beer-BeerU

coffe-Kóhí

Cola-Cola

Wine- Wain

Alcohol=Arukoru

2023. okt. 21. 18:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg alig beszél valaki angolul Japánban. De imádtam :)
2023. okt. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!