Cseh nyelven szeretnék megtanulni. Egyelőre szinte semmit nem tudok. Angol nyelven egész jól beszélek. Valakinek van valami ötlete, mivel lenne érdemes kezdeni?
Sziaa,,hátt..én nagyon szeretek új nyelveket tanulni, van, hogy egyszerre hármat, négyet is egyszerre..szerintem kezd alap KIFEJEZÉSEKKEL.
(f.ex.: szia, hogy hívnak? Mi a neved? Hány éves vagy? Én jól vagyok, köszönöm. És te? Én 22 éves vagyok. etc.)
de közben tanulhatsz alap szavakat. Írsz füzetbe cseh nyelven alap szavakat és melléjük magyarul.
(f.ex.: számok, abc, síma szavak, etc.)
ezeket tanulgatni kell,,beletelik egy időbe. Közben lehet nézni cseh nyelven filmeket, illetve oktató meséket. Mégha dedós is, de sokat tud segíteni, a kiejtésen. Próbáld meg,,én ezzel nagyon gyorsan tudok tanulni. :) Remélem segítettem..:)
M_Nicky26, köszönöm szépen, írtam egy PÜ-t is, ha nem gond. :)
Második kommentelő: köszönöm, de azt írtam, hogy nyelviskola és tanfolyam nélkül szeretném a nyelvet elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!