Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha panaszt szeretnék benyújtan...

Ha panaszt szeretnék benyújtani a Bookinghoz, de postai vagy emailes úton azt milyen címre tehetem meg?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ki lehet tölteni online is, viszont nálam valamilyen hiba van napok óta, így mindenképp emailen vagy postán szeretném jelenteni. Külföldi (Ausztria) volt a szállás, amivel kapcsolatos, ez esetben is tudom a magyar ügyfélszolgálatnak jelenteni? Semmilyen panaszkezelési címet nem találok a neten, de hátha van valakinek tapasztalata.
tegnap 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
36%

Azért élünk a 21. században, és azért hagytunk fel a lóvasúttal és a póstával, mert így sokkal könnyebb az életünk.

Szóval nem, nincsen sem email, sem póstacím. Használd a booking online felülletét a reklamációdhoz.

tegnap 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem tudom használni, hibát írt ki. De neked nyilván nem szokott jönni sem posta sem email, hiszen a 21. Században vagyunk.
tegnap 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván szándékosan nehezítik a kapcsolatfelvételt. Az ő közvetlen fizető ügyfelük a szállásadó a jutalék révén, nem te. Túl sok jóra ne számíts.

Booking.Com Hungary Kft

+36 1 814 5720

tegnap 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!