Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Thaiföldre utazási irodán...

Thaiföldre utazási irodán keresztül érdemes kimenni vagy csak simán oda vissza repülőjeggyel?

Figyelt kérdés

Bangkokba szeretnénk kimenni pár ismerőssel, de minket nem nagyon érdekelnek a kultúrális helyek. Megnéznénk nyilván pár helyet, de hogy egyik helyről utazzunk másikra, azt nem szeretnénk.

Néztem pár utazási irodás ajánlatot, de lehet ilyet nem találtam.

tegnap 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vesztek repjegyet meg fpglaltok szállást magatoknak. Nem túl bonyolult és jó eséllyel olcsóbb is lesz így. Repjegyet keressetek a google flightson, szállasra booking, airbnb, agoda. Beutazási feltételekről a konzuli szolgálat honlapján találtok infót.
tegnap 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az esetek 90%-ában saját szervezéssel érdemes utazni, de esetetekben főleg.

Mi régebben voltunk (2018) Krabiban, és teljesen egyszerűen negoldható volt egyénileg is, pedig mi bebarangoltuk a környéket.

Gondolom Bangkokban is van jópár programszervező cég, ha valami látnivaló felkelti az érdeklődéseteket, akkor oda is be tudtok fizetni pár órás/egynapos utakra.

tegnap 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Sogoromek most mentek ki utazasi irodaval valami korutra. Kiderult, hogy csak az oda vissza repjegy van meg, se szallas, se az ottani utazas nincs kifizetve. Valami szlovak ceggel mentem, mert olcso volt :)

szoval nagyon meg kell nezni, ha utazasi irodaval szeretnel menni

tegnap 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
"Kultúrális helyek" nincsenek is :D:D:D
tegnap 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!