Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Voltatok már a Seychelle-szige...

Voltatok már a Seychelle-szigeteken? Tudnátok tanácsot adni hogy jó e az ha mozgunk 2 sziget között vagy érdemes 10 napig egy szigeten maradni?

Figyelt kérdés

Esetleg hagyjam a magán úton való szervezést és inkább keressek fel ezzel egy irodát?

Jövőre mindenképp oda szeretnénk menni. Rám van bízva az egész szervezés...

Én eddig úgy gondoltam hogy biztosan a la digue szigetre akarok menni és 10 napig ott maradni, de most jobban beleástam magam és a legnagyobb szigeten és vannak szép partok és ott több a kirándulni lehetőség...

Érdemes lenne 5 napig az egyiken majd a másikon lenni és 2 szállást foglalni?

Nyilván az életben csak egyszer megyünk, ezért szeretném ha ki lenne hozva belőle a maximum.

Egyedül a szállás típusa van már meg, mert a híresebb hotelek mint pl a four seasons, az 800ezer egy éjszakára...

Vagy ha valaki utazási írodaval volt, ajánlana egy jót?

dec. 30. 10:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ugyan még nem voltam, de biztos hasonlóképpen csinálnám.

(Mikor Mexikóban voltunk saját szervezéssel, akkor is 3 szállásunk volt 8 éjszaka alatt: a maya romokra voltunk igazából kíváncsiak, azokhoz néztünk szállást.)

Az már más kérdés, hogy lehet, hogy egy-egy adott programra érdemes lehet egy helyi, erre szakosodott programszervező irodánál befizetni, de ennek is utána tudsz nagyjából nézni a neten.

dec. 30. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!