Voltatok már a Seychelle-szigeteken? Tudnátok tanácsot adni hogy jó e az ha mozgunk 2 sziget között vagy érdemes 10 napig egy szigeten maradni?
Esetleg hagyjam a magán úton való szervezést és inkább keressek fel ezzel egy irodát?
Jövőre mindenképp oda szeretnénk menni. Rám van bízva az egész szervezés...
Én eddig úgy gondoltam hogy biztosan a la digue szigetre akarok menni és 10 napig ott maradni, de most jobban beleástam magam és a legnagyobb szigeten és vannak szép partok és ott több a kirándulni lehetőség...
Érdemes lenne 5 napig az egyiken majd a másikon lenni és 2 szállást foglalni?
Nyilván az életben csak egyszer megyünk, ezért szeretném ha ki lenne hozva belőle a maximum.
Egyedül a szállás típusa van már meg, mert a híresebb hotelek mint pl a four seasons, az 800ezer egy éjszakára...
Vagy ha valaki utazási írodaval volt, ajánlana egy jót?
Én ugyan még nem voltam, de biztos hasonlóképpen csinálnám.
(Mikor Mexikóban voltunk saját szervezéssel, akkor is 3 szállásunk volt 8 éjszaka alatt: a maya romokra voltunk igazából kíváncsiak, azokhoz néztünk szállást.)
Az már más kérdés, hogy lehet, hogy egy-egy adott programra érdemes lehet egy helyi, erre szakosodott programszervező irodánál befizetni, de ennek is utána tudsz nagyjából nézni a neten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!