Luxus elmenni egy évben egyszer a Maldív szigetekre?
Te utazási ügynök vagy?
Pont most láttam tiktokon egy videót hogy vki úgy oldotta meg a maldivot, hogy 4 különböző szigeten is volt és mindehol 3 napot töltött...
nekem ez egy kicsit fárasztónak tűnik...
Most már biztos hogy úgy akarom megoldani hogy az első 4 nap a fővárosban es utána a maradék pedig egy resort sziget.
Csak még arról fogalmam sincs hogy melyik
Kuredu nagyon megfogott, kevés ennyire szép part van szerintem és ott van olyan rész hogy be lehet sétálni sokáig az óceánba még a fehér homokon.... pont ilyet kerestem.
11. vagyok, én azt a 4 napot a fovárosban átgondolnám, koszos és zsúfolt város kevés látnivaloval, szép part sincs, max. 1 napra esetleg korulnézni.
Kuredu tényleg szép, majdnem azt választottuk, végul mi a Siyam world-ot választottuk a gyerekek miatt, mert itt van nagy vízipark meg tobb medence, nem bántuk meg, gyonyoru hely.
Dominikával kapcsolatban írták, hogy jobb, mert ott van élet, hát én nem mondanám, a hotelunk mellett volt egy falu, de olyan lepukkadt volt, hogy féltunk ott sétálni. Punta Cana lehet jobb, ott nem jártunk, mert a karib részt választottuk, mi foleg a part és víz miatt mentunk, de ossze se lehet hasonlítani Maldívval, a vízben semmilyen élovilág nem volt, Maldívon meg órákat búvárkodtunk, annyi látnivaló volt. Ezen kívul amire nem számítottunk, a karib térségbe utazva az idoeltolódás nagyon megviselt minket, oda és vissza is, eddig ezt még sehol nem tapasztaltuk.
Az Amerikai kontinensen voltam már, engem annyira nem viselt meg az időeltolódás, meg a szép helyekért bármit szóval ez nem gond
Igazából ez lesz az első utunk együtt és mindenképp telbol nyárba szeretnénk menni és nagyon egzotikus helyet szeretnénk
Meg ugye ami a legfontosabb hogy a part az az igazi gyönyörű fehér homokos legyen és hogy télen legyen érdemes odamenni.
Costa Ricat és néztük, az is téli utazás, de ugye ott a partok nem olyan szépek, az inkább a dzsungelről szól.
Azért maradt a maldiv ahol a tel a főszezon.
Lehet akkor meggondolom a 4 napos fővárost és marad csak egy nap, de azért engem érdekel hogy élnek a helyiek.
Tegnap találtam egy olcsó de szép apartmant ami a four season-hoz van közel, már arra is gondoltam hogy akkor ott pár nap és akkor a maradék pár nap pedig kuredu
Csak nem tudom hogy nem néznek e hülyének hogy 3 különböző szállodában leszünk meg ennyit megyünk a szigetek között...
Kuredu engem valamiért elképesztően megfogott, nem tudom miért.
Ha annál találok szebbet, akkor már nem keresek tovább.
Bár a következő nagy utunk a Seychelles lesz, csak ugye oda nem érdemes télen menni, ott meg annyi látnivaló van, hogy oda meg lehet 4 különböző szállás kell majd...
“Sajnos” egyedül szervezem ezeket mert rám van bízva hogy amit én látni szeretnénk oda megyünk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!