Luxus elmenni egy évben egyszer a Maldív szigetekre?
Én most tervezem de azt sem tudom eldönteni hogy melyik sziget, hogy végig egy drága hotel legyen e vagy közben menjünk át egy lakott szigetre ahol van 50ezer/éj szállás....
Baromi nehéz megszervezni
Mi Bandoson voltunk, bármikor visszamennénk..
Dominika is szép hely, de nem lehet összehasonlítani a Maldivval
16 azért a maldivon is vannak szürkébb partok bőven...
nyilván nem a four seasons szigeten de az 🤑🤑🤑
Igazából nekem valóban a part lenne a legfontosabb
Most pont találtam egy kuredu nevű szigetet ami nagyon bejön, de ott tényleg csak a resort van
Ha találnék olyan resort szigetet ami kijön max 2,5 millióból akkor mennénk oda de ezért terveztem úgy hogy 2-3 nap egy bungalow-ban ami ugye lehet drágább, aztán egy lakott szigeten egy jobb hotel.
Azt nem akarjuk hogy egy lepukkant házban legyünk 50ezert/éjszaka.
Mert láttam sok ilyet is
Mindenesetre a lakott szigeten is szép pártot szeretnek bár most már azt is látom hogy átvisznek minden nap resort szigetre.
Tényleg nem tudom már hogy szervezi le, vagy hogy beleférne e 2,5 millióba 10 nap bungalow... mert ha igen akkor inkább az nyilván.
Az nem olyan fontos hogy nagyon pálmás legyen... arra ott vannak más helyek.
Persze a maldivnak is van dzsungeles része de arra mand ott lesz a seychelles... de ugye oda nem télen kell menni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!