Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Luxus elmenni egy évben...

Luxus elmenni egy évben egyszer a Maldív szigetekre?

Figyelt kérdés
2023. szept. 6. 16:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem luxus, nem engedheti meg mindenki, mi egyszer voltunk, azota is visszavágyom, nekem a legszebb hely a világon, van osszehasonlítási alapom, mert mi is mindig máshova megyunk, beleértve a kozelebbi helyeket is, mert azért nem engedhetjuk meg minden évben a tropusi nyaralást, nemrég a Dominikai Koztársaságban voltunk a karib részen, de meg sem kozelítette Maldívot.
2023. szept. 7. 12:13
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Amióta jár oda a Wizzair, negyedéből ki lehet hozni.
2024. jan. 8. 11:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha megteheted, menj :)
2024. jan. 21. 23:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Én most tervezem de azt sem tudom eldönteni hogy melyik sziget, hogy végig egy drága hotel legyen e vagy közben menjünk át egy lakott szigetre ahol van 50ezer/éj szállás....

Baromi nehéz megszervezni

jan. 1. 17:37
 15/24 anonim ***** válasza:
11 pedig azon is gondolkodunk, képeken nagyon szépek a partok meg ugye ott több élet van mint a maldivon
jan. 1. 17:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Mi Bandoson voltunk, bármikor visszamennénk..

Dominika is szép hely, de nem lehet összehasonlítani a Maldivval

jan. 1. 21:31
 17/24 anonim ***** válasza:

16 azért a maldivon is vannak szürkébb partok bőven...

nyilván nem a four seasons szigeten de az 🤑🤑🤑

jan. 1. 21:38
 18/24 A kérdező kommentje:
#14 Ha autentikus nyaralásra vágysz, szeretnéd látni, hogy élnek a helyiek, akkor lakott szigetet válassz, szerintem a legszebb Thoddo szigete, gyönyörű a partszakasza és lehet menni hajókirándulásokra is, viszont ételválaszték meg bolt nem sok van és végül nagyon sok pénzt el lehet erre szórni, mert ami van, az is drága, illetve kiemelném a szemétproblémát, ami minden lakott szigeten van, ott égetik és zavaró tud lenni, de ez egyénfüggő. Resort szigetnél ezek nincsenek, nem kell boltot sem hajkurászni, mert vagy all inclusive vagy teljes ellátásos opció is van, ill. lehet kérni (jobban meg is éri, mint ott külön étkezésre befizetni), viszont tapasztalatom szerint a legtöbb sziget nagyon steril, kevés az igazi buja zöld, pálmaligetes partszakasz, úgy értem, nekem a pálmák nagyon rendezettek voltak, nem éreztem azt az igazi egzotikus feelinget, ez nem panasz, mert így is csodálatosak voltak, de ha mondjuk te egy zöldebb szigetet keresel, akkor ez szempont lehet. Jó szívvel ajánlanám Kandima szigetét, ott csodás partszakaszok vannak, viszont ez egy nagy sziget, amit érdemes figyelembe venni, mert nem mindenki szeret azzal időzni, hogy eljusson A-ból B-be.:) Nekünk ez nem volt probléma, mert kifejezetten szeretünk nagyokat sétálni. Ami kisebb sziget, de nagyon nagyon hangulatos és bármikor visszamennék, az Angaga szigete és szintén gyönyörű partszakasszal rendelkezik.
jan. 1. 22:27
 19/24 anonim ***** válasza:

Igazából nekem valóban a part lenne a legfontosabb

Most pont találtam egy kuredu nevű szigetet ami nagyon bejön, de ott tényleg csak a resort van

Ha találnék olyan resort szigetet ami kijön max 2,5 millióból akkor mennénk oda de ezért terveztem úgy hogy 2-3 nap egy bungalow-ban ami ugye lehet drágább, aztán egy lakott szigeten egy jobb hotel.

Azt nem akarjuk hogy egy lepukkant házban legyünk 50ezert/éjszaka.

Mert láttam sok ilyet is

Mindenesetre a lakott szigeten is szép pártot szeretnek bár most már azt is látom hogy átvisznek minden nap resort szigetre.

Tényleg nem tudom már hogy szervezi le, vagy hogy beleférne e 2,5 millióba 10 nap bungalow... mert ha igen akkor inkább az nyilván.

jan. 2. 07:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Az nem olyan fontos hogy nagyon pálmás legyen... arra ott vannak más helyek.

Persze a maldivnak is van dzsungeles része de arra mand ott lesz a seychelles... de ugye oda nem télen kell menni

jan. 2. 07:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!