Hány országban jártatok? Mik voltak ezek?
Ahol voltam:
Ausztria, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Görögország, Cyprus, Törökország, Bulgária, Németország, Írország, Montenegró, Nagy-britannia, Svájc, Izland, Monaco, Liechtenstein, San Marino, Vatikán, Japán, Ausztrália, Új-Zéland, USA (azon belül California, Nevada, Arizona, Új-Mexikó, Colorádó, Utah, Wyoming, Montana, Idaho, Oregon, Florida).
A legközelebbi céljaim: Dél-korea, Tajvan, Mongólia, Chile, Türkmenisztán, Marokkó, Irán.
Nyaralások Horvátország, vagy Olaszország.
Ezen kívül USA (rokonok), Hollandia (rokonok), Szlovákia (rokonok), Csehország, Ausztria.
(Svájcban élünk).
Ausztria, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország, Görögország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Andorra, Portugália (Portugáliához tartozik, de eléggé különálló rész: Madeira és Azori-szigetek), Franciaország, Németország, Svájc, Hollandia, Anglia, Costa Rica, Kuba, Kirgizisztán, Törökország.
Imádok utazni, így bárhova visszamennék (hiszen ezeket az országokat sem jártam be teljesen egy-egy utazás alkalmával), és rengeteg dolog van még a bakancslistámon.
Májusban Indonézia jön, de Kambodzsa, USA-nemzeti parkok, Izland, Omán, Jordánia is izgatja a fantázoiám.
Eddig 4 országban jártam. Ausztriában, Szlovákiában,Lengyelországban és Horvátországban. Szeretnék eljutni Romániába (Erdély miatt), és/vagy Szerbiába. Távolabbi európai országok közül, ezek közül szeretnék egybe legalább eljutni: Olaszország(tengerpart és gasztronómia), Izland(táj),Anglia(London mint nagyváros és nyelvtanulási lehetőség),Finnország(táj és az emberek megismerése).
A tengerentúli országok közül olyanba szeretnék eljutni aminek a kultúrája teljesen eltér az európaitól. Itt is lenne pár ötletem, de a drágaság miatt örülök ha egyáltalán egy helyre is 1 hétre sikerülne majd eljutnom a következők közül: Kína, Japán, Maldív-szigetek, Tunézia, Nigéria, Elefántcsontpart,Brazília, Peru, Ecuador. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!