Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országban jártatok? Mik...

Hány országban jártatok? Mik voltak ezek?

Figyelt kérdés
Ti merre jártatok már életetek során? Akár külföld akár belföld, mi volt a kedvencetek? Hova mennétek vissza? Mi tetszett az adott helyen a legjobban? És mi szerepel még a listátokon?

2022. dec. 10. 13:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ausztria, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Horvátország és Törökország. Nem a legtöbb, de még csak 19 éves vagyok, szóval még előttem az élet. Tavasszal megyek is Anglia, Wales, Írország, Belgium, Franciaország körútra. Nagy álmom Skandinávia felfedezése és persze a többi kontinensre is eljutni.
2022. dec. 11. 12:08
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ahol voltam:

Ausztria, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Görögország, Cyprus, Törökország, Bulgária, Németország, Írország, Montenegró, Nagy-britannia, Svájc, Izland, Monaco, Liechtenstein, San Marino, Vatikán, Japán, Ausztrália, Új-Zéland, USA (azon belül California, Nevada, Arizona, Új-Mexikó, Colorádó, Utah, Wyoming, Montana, Idaho, Oregon, Florida).

A legközelebbi céljaim: Dél-korea, Tajvan, Mongólia, Chile, Türkmenisztán, Marokkó, Irán.

2022. dec. 12. 07:52
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyaralások Horvátország, vagy Olaszország.

Ezen kívül USA (rokonok), Hollandia (rokonok), Szlovákia (rokonok), Csehország, Ausztria.

(Svájcban élünk).

2022. dec. 14. 16:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ausztria, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország, Görögország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Andorra, Portugália (Portugáliához tartozik, de eléggé különálló rész: Madeira és Azori-szigetek), Franciaország, Németország, Svájc, Hollandia, Anglia, Costa Rica, Kuba, Kirgizisztán, Törökország.

Imádok utazni, így bárhova visszamennék (hiszen ezeket az országokat sem jártam be teljesen egy-egy utazás alkalmával), és rengeteg dolog van még a bakancslistámon.

Májusban Indonézia jön, de Kambodzsa, USA-nemzeti parkok, Izland, Omán, Jordánia is izgatja a fantázoiám.

2022. dec. 15. 20:43
 25/25 Dorci1999 válasza:
100%

Eddig 4 országban jártam. Ausztriában, Szlovákiában,Lengyelországban és Horvátországban. Szeretnék eljutni Romániába (Erdély miatt), és/vagy Szerbiába. Távolabbi európai országok közül, ezek közül szeretnék egybe legalább eljutni: Olaszország(tengerpart és gasztronómia), Izland(táj),Anglia(London mint nagyváros és nyelvtanulási lehetőség),Finnország(táj és az emberek megismerése).

A tengerentúli országok közül olyanba szeretnék eljutni aminek a kultúrája teljesen eltér az európaitól. Itt is lenne pár ötletem, de a drágaság miatt örülök ha egyáltalán egy helyre is 1 hétre sikerülne majd eljutnom a következők közül: Kína, Japán, Maldív-szigetek, Tunézia, Nigéria, Elefántcsontpart,Brazília, Peru, Ecuador. 23/L

2022. dec. 21. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!