Hány országban jártatok? Mik voltak ezek?
Egy hónap alatt egész Amerikát bejártad? :D
Az szép teljesítmény lenne...
10: halljuk, hogyan jártad be Amerikát ilyen rövid idő alatt...!
Minden éjszaka repcsin ültél, és mentél tovább a következő államba? :-D
Elírtam, elnézést érte. :D (Remélem, most már jól fogsz aludni!)
Köszönöm a válaszokat!
Azoknak pedig akik olyan kíváncsiak az amerikai nyaralásomra, én arra gondoltam hogy egy olyan útvonalat jártam végig amiről az előttem válaszoló is. Nyilván képtelenség egy hónap alatt EGÉSZ Amerikát bejárni. Köszönöm az érdeklődést
Magyarország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Horvátország, Szerbia, Olaszország, Nagy-Britannia 3x, Dánia, Svédország, Bosznia-Hercegovina, Görögország, Grúzia, Ciprus
A legjobban Grúzia tetszett, imádom 💞 Ott a teljesen más életstílus tetszett
Listámon kb az egész világ rajta van, de a top országok, helyek ami cél: Portugália, Izland, Norvégia, Azerbaidzsán, USA, Mauritius, Aruba
9-es vagyok. nyilvan mi sem "egész" Amerikát jártuk be 16 nap alatt, de átmentünk azt hiszem 19 államon, összesen kb 6000 km-t mentünk.
Egyébként most jutott eszembe, hogy Egyiptomban is voltunk 1 hetet. Ott is bejartuk az "egész" orszagot.
Egyelőre itt tartok:
Albánia
Andorra
Anglia
Ausztria
Belgium
Bosznia-Hercegovina
Csehország
Egyesült Arab Emírségek
Észak-Írország
Észak-Macedónia
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
India
Írország
Jordánia
Kazahsztán
Kína
Koszovó
Lengyelország
Lettország
Magyarország
Malajzia
Marokkó
Mexikó
Mianmar
Moldova
Monaco
Németország
Olaszország
Oroszország
Portugália
Románia
San Marino
Skócia
Spanyolország
Svédország
Szerbia
Szlovákia
Törökország
Transznisztria
Ukrajna
Vietnám
Van benne pár bontás, meg Transznisztria nem ENSZ-ország, de ennyi belefér. Sok helyre visszamennék, ahova bármikor azok nagyjából Vietnám, Bosznia, Ukrajna, nyaralni Malajziában Langkawira, valamint Törökországban van még rengeteg felfedeznivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!