Melyik országban jártatok már?
12 évesen jártam először "külföldön". Azért tettem idézőjelbe, mert régen Magyarországhoz tartozott Erdély, és most is sok magyar lakja... Gyakorlatilag olyan, mintha hazánkban járnánk.
Voltam fent a Madarasi-Hargitán, és a Gyilkos-tónál. Ezen kívül, bejártam a környező vidéket.
Én eddig ezekben az országokban jártam:
Ausztria
Belgium
Bulgária
Csehország
Dánia
Egyesült Királyság (Anglia, Skócia)
Észtország
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
Lengyelország
Lettország
Litvánia
Montenegró
Németország
Norvégia
Olaszország
Portugália
Románia
Spanyolország
Svédország
Svájc
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia
Vatikán
Szerbia
bár nem tudom mennyire számít, mert csak a palicsi állatkertben voltunk. 14 éves voltam
16:08 vagyok
Kb. 10 év alatt jártam ezekben az országokban. Most 30 éves vagyok. Mindenhova saját erőmből mentem, nem kaptam támogatást se szülőktől, se mástól.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy aki szeret utazni, az sok helyre eljuthat. De pl. Európán kívül még én sem jártam. És Európában is sok ország van, ami még "hiányzik" nekem is.
16:29
Én majd Izlandra, Svédországba és Írországba szeretnék kijutni.
Kontinensen túl: Egyesült Államok, St. Lucia, St. Kitts és Nevis, Antigua (csak reptéren), Barbados (csak reptéren), Tunézia
Európa: Felvidék, Nagy-Britannia (csak reptéren), Németo., Ausztria, Olaszo., Szlovénia, Görögo., Ciprus, Málta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!