Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országban jártatok már?

Melyik országban jártatok már?

Figyelt kérdés
És milyen nevezetességet néztél meg?Hány évesen jártál először külföldön? 14/L

2013. ápr. 3. 15:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

12 évesen jártam először "külföldön". Azért tettem idézőjelbe, mert régen Magyarországhoz tartozott Erdély, és most is sok magyar lakja... Gyakorlatilag olyan, mintha hazánkban járnánk.

Voltam fent a Madarasi-Hargitán, és a Gyilkos-tónál. Ezen kívül, bejártam a környező vidéket.

2013. ápr. 3. 15:55
 2/24 anonim ***** válasza:
74%

Én eddig ezekben az országokban jártam:

Ausztria

Belgium

Bulgária

Csehország

Dánia

Egyesült Királyság (Anglia, Skócia)

Észtország

Finnország

Franciaország

Görögország

Hollandia

Horvátország

Lengyelország

Lettország

Litvánia

Montenegró

Németország

Norvégia

Olaszország

Portugália

Románia

Spanyolország

Svédország

Svájc

Szerbia

Szlovákia

Szlovénia

Vatikán

2013. ápr. 3. 16:08
 3/24 anonim ***** válasza:

Szerbia

bár nem tudom mennyire számít, mert csak a palicsi állatkertben voltunk. 14 éves voltam

2013. ápr. 3. 16:21
 4/24 anonim ***** válasza:

16:08

Jó neked!

2013. ápr. 3. 16:25
 5/24 anonim ***** válasza:

16:08 vagyok

Kb. 10 év alatt jártam ezekben az országokban. Most 30 éves vagyok. Mindenhova saját erőmből mentem, nem kaptam támogatást se szülőktől, se mástól.

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy aki szeret utazni, az sok helyre eljuthat. De pl. Európán kívül még én sem jártam. És Európában is sok ország van, ami még "hiányzik" nekem is.

2013. ápr. 3. 16:29
 6/24 anonim ***** válasza:
53%

16:29

Én majd Izlandra, Svédországba és Írországba szeretnék kijutni.

2013. ápr. 3. 16:38
 7/24 anonim ***** válasza:
Én ezekben jártam már: Ausztria, Szlovákia, Csehország, Németország, Olaszország.
2013. ápr. 3. 16:48
 8/24 anonim ***** válasza:
15 évesen volt először Ausztriában erdei táborban. Azóta Horvátországban, Görögországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban jártam.
2013. ápr. 3. 17:39
 9/24 anonim ***** válasza:
Családdal már gyerekkorom óta, nem tudom mennyi lehettem, tán 8-9? Ez volt 16-ig, azóta barátokkal, barátnőmmel. Azt hiszem Bécs volt az első célpont. Azóta kb. 30 országban jártam, az európaiakban nagyrészt többször.
2013. ápr. 3. 17:50
 10/24 anonim ***** válasza:

Kontinensen túl: Egyesült Államok, St. Lucia, St. Kitts és Nevis, Antigua (csak reptéren), Barbados (csak reptéren), Tunézia

Európa: Felvidék, Nagy-Britannia (csak reptéren), Németo., Ausztria, Olaszo., Szlovénia, Görögo., Ciprus, Málta

2013. ápr. 3. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!