Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országban jártatok már?

Melyik országban jártatok már?

Figyelt kérdés
És milyen nevezetességet néztél meg?Hány évesen jártál először külföldön? 14/L

2013. ápr. 3. 15:44
1 2 3
 21/24 orbit-titkosnév válasza:

Én először 10-11 évesen voltam Írországban, asszem 2 hetet, majd 1 vagy 2 év múlva megint Írország! Milyen nevezetesség? Hát ilyen helyeken pont nem voltam, apukámhoz mentünk ki egy kis városba vagy faluba.

13/F

2013. okt. 15. 04:44
 22/24 piterek45 ***** válasza:
En 7 evesen eloszor, 1967-ben Ausztriaban es az akkori Nyugat-Nemetorszagban... Akkor ez oriasi dolog volt, meg Coca-Colat is ittam, akkoriben arrol Magyaroszagon csak hirbol hallottunk..:) Aztan : Csehszlovakia, Lengyelorszag, Romania, Bulgaria. Oroszorszag, Litvania. Hollandia. Egyesult Kiralysag,Svedorszag. Franciaorszag. Olaszorszag, Gorogorszag, Torokorszag, Egyiptom.Jordania. Izrael.Tajfold,Laosz / 2 ora :)/Birma / 3 ora:)/ Kenya, Kuba
2014. ápr. 25. 15:48
 23/24 horbeni válasza:

Szlovákia, Ausztria, Izrael.

először 10 évesen

2015. jan. 31. 19:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Először 14 évesen voltunk Olaszországban (Velence). Azóta igyekszem minden évben menni valahová (nem sok országban voltam, de ott sokszor): Ausztria 8x (Bécs, Voralberg, Boden-tó, Medve-szurdok), Szlovákia (Kassa, Pozsony, Párkány), Erdély (Székelyföld, Kolozsvár, Nagyvárad, Torda, Csíksomlyó, Aranyos-völgye, Korond, Észak-Erdélyt szinte teljesen végig néztük, körbe is bicajoztuk :) ), Szerbia (Kopaonik).
2015. jan. 31. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!