Ti jártatok már úgy távolsági buszon, hogy nagyon kellett pisilni?
Ha nagyon kell akkor lehet szólni a sofőrnek. Ő se akarja, hogy bepiszkítsák a buszt, szóval jó eséllyel meg fog állni. :) Persze első körben lehet, hogy az lesz, mint amit itt írt valaki, hogy "ugye tud még várni 40 percet?" aztán ha megmondod, hogy nem, akkor úgyis a lehető leghamarabb meg fog állni ahol lehet. :)
Pl. autópályánál időnként van pihenő ugye.
Olyat én is láttam már, hogy autópályán megálltunk egy benzinkútnál, ahol egyébként nem szoktunk. A sofőr ment el pisilni és megkérdezte, hogy kelle-e másnak is. :)
Amúgy én egy időben rendszeresen jártam busszal, ami 4,5 órát ment. Ez alatt egyszer állt meg hosszabb időre, 10 percre, amikor el lehetett menni wc-re.
Nekem is sokszor nagyon kellett, de nem nagyon mertem elmenni. Nem mertem otthagyni a cuccaimat, attól is féltem, hogy elfoglalják a helyemet, meg (lehet ez butaság de) kicsit olyan ciki szerintem végigcaplatni a buszon, hogy mindenki szeme láttára menjek be a wc-re.
Szóval egyszer nem bírtam tovább és bepisiltem. Na nem teljesen, hogy a padlón csurogjon, csak be-be csurrant mindig pár csepp. Emlékszem már a végén az ölembe vettem a táskámat és alatta észrevétlenül markolásztam magam, de az sem segített.
A leszállástól féltem legjobban, hogy valaki megláthatja. Így próbáltam megvárni, amíg leszáll a tömeg. Szerencsére már este volt, sötét és áldom az eszemet hogy nem világos gatyát vettem fel, így annyira nem volt feltűnő. De így is majd el süllyedtem.
Hú, de rossz volt, még így utólag visszagondolva is! :)
"meg (lehet ez butaság de) kicsit olyan ciki szerintem végigcaplatni a buszon, hogy mindenki szeme láttára menjek be a wc-re. "
Bepisilni végül is tényleg jobb. Jajj te... :D
Amúgy akkor már inkább vegyél fel pelenkát ha ennyire ciki elmenni pisilni. Az nem látszik. Van aki úgy csinálja, írták már itt a gyakorikerdeseken is valahol.
"Amúgy akkor már inkább vegyél fel pelenkát..."
Igen, erre már én is gondoltam. :) Inkább, minthogy még egyszer összepisiljem magam.
Nyár volt és a busz söfőr megált az úton lehúzódva kicsit és én a busz melett, leguggolva szoknya fel bugyi félre és pisi.
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!