Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti jártatok már úgy távolsági...

Ti jártatok már úgy távolsági buszon, hogy nagyon kellett pisilni?

Figyelt kérdés
Hogyan oldottátok meg a helyzetet? Pl mikor osztálykiránduláson voltunk, ott nem tűnt fel senkinek hogy az osztálytásrsam belebrunyált egy sörösüvegbe és kidobta az ablakon, mivel a tanárokat kivéve mindenki holt részeg volt :D De persze egy normál buszjáraton ez nem járható út, szal arra lennék kiváncsi mit lehet olyankor tenni.

2013. ápr. 2. 14:00
 1/10 anonim válasza:
67%
Megkérni a sofőrrel, hogy álljon meg, hogy lemenj elvégezni a dolgod, vagy visszatartod.
2013. ápr. 2. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan hogy az út felénél jött pont rám. Beszéltem akkor a sofőrre, ő mondta hogy még jó 40 percet bírjak ki, mert akkor lesz egy pihenő. Hát túl kellett élnem valahogy addig, de szerencsére, nem brunyáltam össze a nadrágom.
2013. ápr. 2. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon kell akkor lehet szólni a sofőrnek. Ő se akarja, hogy bepiszkítsák a buszt, szóval jó eséllyel meg fog állni. :) Persze első körben lehet, hogy az lesz, mint amit itt írt valaki, hogy "ugye tud még várni 40 percet?" aztán ha megmondod, hogy nem, akkor úgyis a lehető leghamarabb meg fog állni ahol lehet. :)

Pl. autópályánál időnként van pihenő ugye.

2013. ápr. 2. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Olyat én is láttam már, hogy autópályán megálltunk egy benzinkútnál, ahol egyébként nem szoktunk. A sofőr ment el pisilni és megkérdezte, hogy kelle-e másnak is. :)

Amúgy én egy időben rendszeresen jártam busszal, ami 4,5 órát ment. Ez alatt egyszer állt meg hosszabb időre, 10 percre, amikor el lehetett menni wc-re.

Nekem is sokszor nagyon kellett, de nem nagyon mertem elmenni. Nem mertem otthagyni a cuccaimat, attól is féltem, hogy elfoglalják a helyemet, meg (lehet ez butaság de) kicsit olyan ciki szerintem végigcaplatni a buszon, hogy mindenki szeme láttára menjek be a wc-re.

Szóval egyszer nem bírtam tovább és bepisiltem. Na nem teljesen, hogy a padlón csurogjon, csak be-be csurrant mindig pár csepp. Emlékszem már a végén az ölembe vettem a táskámat és alatta észrevétlenül markolásztam magam, de az sem segített.

A leszállástól féltem legjobban, hogy valaki megláthatja. Így próbáltam megvárni, amíg leszáll a tömeg. Szerencsére már este volt, sötét és áldom az eszemet hogy nem világos gatyát vettem fel, így annyira nem volt feltűnő. De így is majd el süllyedtem.

Hú, de rossz volt, még így utólag visszagondolva is! :)

2013. ápr. 2. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"meg (lehet ez butaság de) kicsit olyan ciki szerintem végigcaplatni a buszon, hogy mindenki szeme láttára menjek be a wc-re. "

Bepisilni végül is tényleg jobb. Jajj te... :D

Amúgy akkor már inkább vegyél fel pelenkát ha ennyire ciki elmenni pisilni. Az nem látszik. Van aki úgy csinálja, írták már itt a gyakorikerdeseken is valahol.

2013. ápr. 2. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

"Amúgy akkor már inkább vegyél fel pelenkát..."

Igen, erre már én is gondoltam. :) Inkább, minthogy még egyszer összepisiljem magam.

2013. ápr. 2. 17:42
 7/10 Ágota Nóra válasza:
15%

Nyár volt és a busz söfőr megált az úton lehúzódva kicsit és én a busz melett, leguggolva szoknya fel bugyi félre és pisi.

13l

2013. ápr. 3. 23:23
 8/10 A kérdező kommentje:
aztán meg visszaszálltál az üres buszra, hátsóülésre fel, bugyi félre, és már döngetett is megfelé a buszsofőr, ugye így történt?
2013. ápr. 6. 20:06
 9/10 anonim válasza:
100%
Igen. Az volt,hogy mi is osztálykiránduláson voltunk,és 5 órás volt az út,de indulás előtt csak egy fél órával korábban mentem el. Meg is bántam. Nem álltunk meg egyszer sem. Már mindenki összeszorított lábakkal ült. Még a tanárok is. Fiúk is. Aztán megérkeztünk a szállásra. Volt pár fiú,akik kiszálltak a buszból,és a busztól 2 méterre kerestek egy fát és pisiltek percekig. Pár lány bement a w c-re,de mivel nagy volt ott a sor,ezért a barátnőmmel kerestünk távolabb egy bokrot,de a fiúk,akik már megkönnyebbültek,azok jöttek utánunk,és adtak ki ilyen pisilés hangot,amikor a barátnőm elordított magát,hogy bepisilek! Ettől a fiúk nem ijedtek meg,és tovább csinálták. A barátnőm elkezdett sírni,és láttuk a farmerján a folyó pisit. Én pedig bementem a fiú w c be és a piszoárba belepisiltem.
2016. aug. 31. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
9, mit jelent az hogy pisilés hangot adtak ki? Azt mondták hogy psss?
szept. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!