Melyik országokban jártatok? És melyikbe mennétek vissza még egyszer? Miért pont oda?
Peru 3x, Spanyolország 2x, Svédország, Tunézia, Németország, Ausztria
Legjobban Spanyolország tetszett, csodálatos volt a tengerpart. Voltam Barcelonába, Madridba, Valenciába, legjobban Barcelona tetszett , ott voltunk is egy meccsen:)) A belváros is gyönyörű volt, meg voltak ilyen ember szobrok vagy mik, akiknek le van festve a bőrük, és huuh, imádtam!:)
-Ausztria
-Németország
-Svájc
-Lengyelország
-Anglia
-Csehország
-Olaszország
-Görögország
-Franciaország
-Törökország
Svájcba mennék vissza.Mert olyan steril és szép.
Ahol eddig jártam
-Ausztria,Bulgária,Németország,Törökország,Görögország,Franciaország,Belgium,Horvátország,Lengyelország,Oroszország,Thaiföld,Mexico,Kína,Chile, Egyiptom,Dél- Afrikai köztársaság,Jordánia,Brazília,Ciprus,és Anglia (itt élek)
Ahová örömmel visszamennék:Chile és Brazília.
hogy miért?
mert csodálatos országok,és nem volt időm mindent megnézni,még annyi mindent lehetne ott látni..
Kanada, USA (itt éltem is), Nagy-Britannia, Hollandia, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Németország (itt is éltem), Dánia, Svédország, Svájc, Liechtenstein, Ausztria, Olaszország, Vatikán, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország :), Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Albánia, Görögország, Bulgária, Románia, Ciprus, Belarusz, Oroszország (itt is éltem), Egyiptom, Kína, Thaiföld, Szingapúr.
Gyakorlatilag bármelyikbe visszamennék még örömmel.
Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Németország, Ausztria, Románia, Görögország, Tunézia, Hollandia, Egyiptom, Usa,
és én az államokba mennék vissza mivel csak a keleti parton voltam és nem sokat láttam, de ott szívesen laknék is :)
Utolsó Portugáliában jártam én is,de úgy visszavágyom oda.
Azon kívül voltam Olaszországban,Németországan,Ausztriában,Csehországban,Horvátország(2x),Szlovákiában,Bulgáriában és Romániában
Szerbia, Horvátország, Montenegró (4x), Románia, Görögország (2x), Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Monaco
Átutazóban : Szlovénia, Macedónia
Mindbe szívesen visszatérnék :)
Én voltam Szlovákiában 2x, Szlovéniában, Horvátországban, Ausztriában 2x, Németországban 2x, Bulgáriában 2x, Szerbiában 2x, Törökországban, Csehországban, Belgiumban, Franciaországban és Angliában.
Legszívesebben Angliába mennék vissza, mert hihetetlenül tetszettek a városok családias hangulatai, London nyüzsgése, a sok látnivaló közel egymáshoz.
Franciaországba is visszamennék, ott viszont azért jó, mert nyugisabb mint Anglia, és ugyancsak csodaszép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!