Melyik országban magas az átlagfizetés, hol tudnám megszedni magam?
Figyelt kérdés
fősulis vagyok, jövőre végzek és (még) nem akarok itthon gyökeret növeszteni... valahol meg akarom szedni magam aztán v hazajönni és pl befektetni v ott maradni, kérdés h hol legyen azaz ott?
Amerika a célom, de oda elég nagy kezdőtőke is kéne úgy tudom... v valami jó kis ismerettség, ami nekem nincs.
2012. okt. 12. 22:59
1/5 anonim válasza:
Amerikában is terem bodza? Mert, ha luxus terepjárót, vastag smukkot, dupla-úszómedencés villát akarsz, akkor ne fősuliba járj, hanem bodzát szedj.
2/5 anonim válasza:
"hol tudnám megszedni magam?"
...és a hivatástudat, az hol marad??!
:)
3/5 anonim válasza:
Európában Luxemburg az ellista elején van az 1800 eurós minimálbéres fizetésével.
4/5 anonim válasza:
Na most ez meglepően fog hangzani, de Irak. A fizetések rendkívül magasak (persze ez az olajnak köszönhető, de nem csak az olajiparban magasak a fizetések), havi 2-3 ezer eurót simán kézhez kapsz, mindemellé a magyarországi árszínvonal fele társul, vagyis még az sincs, mint pl. Angliában, hogy persze jobb a fizetés, de majdnem annyival drágább is minden. Ott rengeteget kereshetsz, és alig kell költened, így ha az a célod, hogy megszedd magad, akkor annál jobb hely nem is kell. Az ország északi része (Kurdisztáni Autonóm Terület) biztonságos, nem kell aggódni.
5/5 anonim válasza:
Én is Luxemburgot ajánlanám a figyelmedbe. Nem árt, ha tudsz pár nyelvet a francia-holland-német-luxemburgi négyesből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!