Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országban jártatok már?

Melyik országban jártatok már?

Figyelt kérdés
És milyen nevezetességet néztél meg?Hány évesen jártál először külföldön? 14/L

2013. ápr. 3. 15:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Olaszország, Horvátország, Szerbia, Szlovákia

10 évesen jártam először Szlovákiában.

2013. ápr. 3. 19:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Szia!:) En is 14 vagyok es imadok utazni.Kulfoldon kb. egy eves koromban voltam nyaralni eloszor.

Horvatorszag: Split varosaban voltunk, leginkabb csak furodtunk, meg jarkaltunk a falukban, szep hangulatos hely.

Spanyolorszag: Itt Barcelonaban voltam eloszor. Egyszeruen fantasztikus hely, annyira szeretem, hogy itt szeretnek majd elni.

Kesobb voltam Madridban es Valenciaba. Madrid modern varosias hangulatu, szep hely, Valencia gyonyoru tengerparti varos, szuk utcakkal, meleg eghajlattal.

Tunezia: Itt leginkabb a hotelban voltunk, de megneztuk a varost is (Soouse) nagyon elsuomorito a szegenyseg, de az emberek vidamak, rengeteg az arus, akiknel kotelezo alkudozni:)

Nemetorszag(Berlin), Svedorszag(Stockholm): berlini fal, allatkert, Stockholmban muzeumok, de a hideg miatt leginkabb a lakasban voltunk.

Ausztria: osztalykirandulas 3x

Peru: 2 hetes nyaralas a csaladdal. Lenyugozo orszag, Limaban rengeteg latnivalo van(Plaza de armas, a parlament) , es termeszetesen a Macchu Picchu is kihagyhatatlan volt.

Olaszorszag(Roma): Coloseeum, Pantheon, Vesta templom, Circus Maximus, Forum Romanum

Vatikan: Szent Peter bazilika

2013. ápr. 3. 22:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Ja es 14/L

Te kerdezo merre jartal?:)

2013. ápr. 3. 22:52
 14/24 A kérdező kommentje:

Sajnos még nem voltam sehol,

mivel apa nem visz el,mert ő már a nagyobb testvéreimmel elment mindenfelé.Nem baj én jól tanulok,hogy majd legyen pénzem felnőttként h utazhassak.Ezért tanulok nyelveket . :)

2013. ápr. 3. 23:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Szlovákia, Ausztria, Románia, Németország, Franciaország, Hollandia, Anglia, Olaszország, Vatikán, Svédország, Spanyolország, Svájc, Belgium, Luxemburg.

Egyik sem luxus út volt, és egyik sem tartott hetekig, de sokszor még napokig sem. Biztos, hogy rengeteg mindent nem láttam. De hát Magyarországon is sok helyen voltam, még több helyen meg nem, sajnos.

2013. ápr. 4. 01:11
 16/24 anonim ***** válasza:

Belgium, Svájc, Németország, Ausztria, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Szlovákia, Szerbia, Görögország, Macedónia, Románia, Lengyelország, Egyiptom, Tunézia, Amerikai Egyesült Államok.

14 évesen voltam először külföldön, most 22 vagyok.

2013. ápr. 4. 03:53
 17/24 anonim válasza:
55%
Sziasztok! Látom sok helyen jártatok! Lenne egy kérdésem! Egy hónapra szeretnénk elutazni nyáron, Európán belül, olcsón. Szerintetek, hogy érdemes tervezni? Egy országot bejárni (pl.: Olaszországot) vagy folyamatosan menni és több országot megismerni? Ha csak mondjuk Olaszországba mennénk, de ott egészen Szicíliáig lemennénk akkor az nem lenne nagyon egyhangú?
2013. máj. 21. 18:18
 18/24 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Lássuk csak: Csehszlovákia (11 évesen itt volam először, Domicán a cseppkőbarlangban, majd Kassán)

Ausztria (sokszor)

Németország (4x)

Görögország

Hollandia

Románia (3x)

Bulgária

Anglia (London, Canterbury)

Oroszország (Moszkva, Szentpétervár)

Liechtenstein

Svájc (Rajna-vízesés, Stein am Rhein, Zürich, Luzern, Interlaken, Bern, Fribourg, Genf, Sion, Zermatt, Furkapass, Chur, Davos…)

Franciaország (Chamonix)

Olaszország (Bolzano)

Horvátország (2x)

Bosznia-Hercegovina (Visoko – piramisok, Szarajevó, Mostar)

Montenegró

Albánia

Macedónia

Szerbia (2x)

Csehország (7x)

Szlovákia

Spanyolország (körút sok várossal)

Gibraltár

17-es:

Ha a fő szempont, hogy olcsó legyen, akkor tőlünk keletre menj, pl. Erdélybe, esetleg Bulgáriába, vagy még inkább Albániába. Ami innen nyugatra van, az drága, hacsak nem stoppolsz (de szállásra és kajára akkor is költeni kell). Én a körutazást preferálom, szeretek rövid idő alatt több helyet bejárni, megismerni. Olaszország elég nagy, az se egy elvetélt ötlet, de arra ne számíts, hogy olcsó lesz.

2013. máj. 21. 23:16
 19/24 anonim ***** válasza:

En eloszor Kanadaban jartam, egy honapot voltam Vancouverben. 19 eves voltam.

Aztan par ev kihagyassal eljutottam ide:

Nemetorszag

Szlovakia

Csehorszag

Ausztria: Grossglockner, Dachstein, vadvizi evezesen voltam Palfauban, stb

Olaszorszag: Verona, Velence, Cinque terra par faluja, Ligur -tenger, stb

Svedorszag: Malmo-t neztem meg parszor

Dania: felig itt lakom, Koppenhagat nagyon ismerem, plus voltam Helsingorben, Lollandon, Møn szigeten, stb.

Norvegia: Tromsøben voltam, kutyaszant hajtottam :) ez nagy kaland volt.

Romania: Erdely magyarlakta teruleteit jartam be

Franciaorszag: Parizsban toltottem hosszu hetveget, megneztunk minden latvanyossagot

Vietnam: egy honapot nyaraltam Hanoiban, megneztem a HaLong oblot is, furodtem a tengerben.

Kovetkezo uticelok: Svalbard, Hawaii, Alaszka, Seychelle szigetek. Szeretnek eljutni az Eszaki sarkra is.

2013. máj. 21. 23:36
 20/24 anonim ***** válasza:

"hol lehet 5000 FT-nál olcsóbban megszerezni a gta 4-et?"

pont jó helyen kérded... nézd már meg milyen kategóriában vagy :D

2013. okt. 15. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!