15-20 éves fiatalok, ti hány országban jártatok? (ha US államokat 1-1 külön országnak számolom)
Anyu nővére Prágában lakik. Ott voltam csak, egyszer. 2008-ban.
19/F
24
A szüleimmel sokat utaztunk, meg már önállóan is, plusz tanultam az USA-ban.
Skócia - egyszer, 8 napig
Olaszország - egyszer, 7 napig
Horvátország - négyszer, 8 napig
Hollandia - egyszer, 1 napig
Szlovákia - egyszer, 1 napig
Anglia - egyszer, 1 napig
Ausztrián és Németországon csak átmentünk, nem láttunk belőlük semmit, csak benzinkutakat.
18/L
Én eddig ezekben az országokban jártam: Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Románia, Szerbia, Lengyelország, Bulgária, Albánia, Belgium, Hollandia (remélem egyet se felejtettem ki)
Ez így pont 10
Volt ahol csak egy-két napot, de volt ahol egy hetet is eltöltöttem. Ausztria kivétel, oda majdnem minden évben megyünk, családdal vagy iskolával, esetleg is.
18/L
Én mondjuk most 25 vagyok, de 20 éves koromban is már voltam 12 országban Magyarországon kívül.
Románia, Horvátország, Ukrajna, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Franciaország, Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Görögország.
Nagyon szeretek utazni és azóta újabb 10 országban voltam.
Erdélyben 10 nap
Szicíliában 4 nap
Olaszországban 7 nap
Ausztriában 4 nap
Kb. 30 országban jártam. Némelyik a 100-hoz közelít ahányszor jártam az adott országba.
Na túl tud rajtam tenni valaki?
Egy kamionos
Eddig ezekben az országokban voltam:
Ausztria, Szlovákia, Csehország, Olaszország, Franciaország.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!