Hány országban jártatok? Mik voltak ezek?
Anglia, Olaszország, Horvátország, Görögország, Törökország, Málta, Ausztria, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Bulgária.
Mennék még Ciprusra, Írországba, Csehországba, Svájcba, Svédországba, Finnországba.
Igazi világutazó vagyok, szeretem a különböző kultúrákat, történelmi helyeket.
Európán belül szinte a legtöbb országban igen, illetve néhány egzotikusabb csodahelyen: Brazília (Sao Paulo-RIO-Iguazu háromszög, szóval még lenne mit felfedezni), Argentínában Buenos Airesben, Thaiföld kb. egész, Vietnám kb. egész, Kambodzsa, India, Nepál, Kína, Kanada, USA (igaz csak pár helyen NYC, Losa Angeles, San Francisco), Mexikó, Kuba, Afrikában is több országban.
Ezeknek legtöbbje hátizsákos formában történt, a pénzem leginkább utazásba szeretem befektetni.
Ami még a listámon van: Texas, Alaszka, Húsvét-szigetek, Malajzia, Indonézia (Balin már jártam, de az oké...), tuti még vagy nyolcat fel tudnék sorolni.
2: olvasgass utazási blogokat, rengeteg hosszú, jó leírás van... A GYK erre nem alkalmas.
pl: travellina
Európában kb 30 országban, azon kívül Izrael, Japán, USA, Kanada
utikritika.hu nagyon hasznos oldal, több ember tapasztalatait gyűjtik össze országok szerint
5: hát azért az élmények leírása nem 3-5 mondat....
Hanem tizensok OLDAL pölö....
Szlovákiában többször mert a határ mellett laktam és sokszor jártunk át oda boltba :D
Romániában 1-szer általános iskolásként, Ausztriában 1-szer, Olaszországban 3-szor (Velence 2 napos túra, Róma 5 napos, Nápoly és környéke 1 hetes) + Szicíliát 1-szer körbejártuk, Görögországban 4-szer ( 1-szer Athénban 10 nap, 1-szer Thessaloniki és tágabb környéke 2 hét, 1-szer Kréta 1 hét, 1-szer Athén 3 nap), Jordániban 1-szer 1 hét, az egész országot körbejártuk. Éééés a legjobb, idén augusztusban 16 nap alatt bejártuk Amerikát. New York-tól kezdtük,át Chikagoba, onann végig a 66-oson Los Angelesig, közben megálló Las Vegasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!