Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országban jártatok? Mik...

Hány országban jártatok? Mik voltak ezek?

Figyelt kérdés
Ti merre jártatok már életetek során? Akár külföld akár belföld, mi volt a kedvencetek? Hova mennétek vissza? Mi tetszett az adott helyen a legjobban? És mi szerepel még a listátokon?

2022. dec. 10. 13:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
39%

Anglia, Olaszország, Horvátország, Görögország, Törökország, Málta, Ausztria, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Bulgária.

Mennék még Ciprusra, Írországba, Csehországba, Svájcba, Svédországba, Finnországba.

Igazi világutazó vagyok, szeretem a különböző kultúrákat, történelmi helyeket.

2022. dec. 10. 15:38
 2/25 A kérdező kommentje:
Szívesen meghallgatnám az élményeidet
2022. dec. 10. 15:43
 3/25 anonim ***** válasza:
80%

Európán belül szinte a legtöbb országban igen, illetve néhány egzotikusabb csodahelyen: Brazília (Sao Paulo-RIO-Iguazu háromszög, szóval még lenne mit felfedezni), Argentínában Buenos Airesben, Thaiföld kb. egész, Vietnám kb. egész, Kambodzsa, India, Nepál, Kína, Kanada, USA (igaz csak pár helyen NYC, Losa Angeles, San Francisco), Mexikó, Kuba, Afrikában is több országban.

Ezeknek legtöbbje hátizsákos formában történt, a pénzem leginkább utazásba szeretem befektetni.

Ami még a listámon van: Texas, Alaszka, Húsvét-szigetek, Malajzia, Indonézia (Balin már jártam, de az oké...), tuti még vagy nyolcat fel tudnék sorolni.

2022. dec. 10. 15:46
 4/25 anonim ***** válasza:
16%

2: olvasgass utazási blogokat, rengeteg hosszú, jó leírás van... A GYK erre nem alkalmas.

pl: travellina

2022. dec. 10. 15:52
 5/25 A kérdező kommentje:
#4 szoktam olvasni, imádom is őket. Tudom hogy a GYIK erre nem alkalmas de több ember nézőpontját is szivesen olvasnám.
2022. dec. 10. 15:56
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Európában kb 30 országban, azon kívül Izrael, Japán, USA, Kanada

utikritika.hu nagyon hasznos oldal, több ember tapasztalatait gyűjtik össze országok szerint

2022. dec. 10. 16:03
 7/25 anonim ***** válasza:
71%

5: hát azért az élmények leírása nem 3-5 mondat....

Hanem tizensok OLDAL pölö....

2022. dec. 10. 16:23
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákia, Horvátország, USA
2022. dec. 10. 16:42
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szlovákiában többször mert a határ mellett laktam és sokszor jártunk át oda boltba :D

Romániában 1-szer általános iskolásként, Ausztriában 1-szer, Olaszországban 3-szor (Velence 2 napos túra, Róma 5 napos, Nápoly és környéke 1 hetes) + Szicíliát 1-szer körbejártuk, Görögországban 4-szer ( 1-szer Athénban 10 nap, 1-szer Thessaloniki és tágabb környéke 2 hét, 1-szer Kréta 1 hét, 1-szer Athén 3 nap), Jordániban 1-szer 1 hét, az egész országot körbejártuk. Éééés a legjobb, idén augusztusban 16 nap alatt bejártuk Amerikát. New York-tól kezdtük,át Chikagoba, onann végig a 66-oson Los Angelesig, közben megálló Las Vegasban.

2022. dec. 10. 17:16
 10/25 A kérdező kommentje:
Idén nyáron jártam én is Amerikában mi egy hónap alatt jártuk végig. :)
2022. dec. 10. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!