Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Amikor megkérdezik tőletek,...

Amikor megkérdezik tőletek, hány országban jártatok már, ti beleszámoljátok azt is, amelynek csak a repterén voltatok?

Figyelt kérdés
Amikor megkérdezik tőlem, hogy hány országban jártam már életemben, elkezdem sorolni, és én mindig mondom azokat az országokat is, amelyeknek csak a repülőterén jártam, de egyesek mindig megszólnak emiatt, merthogy nem is voltam ott, nem is láttam semmit stb. :D Pedig hát az az ország területén van, tehát akkor én jártam már abban az országban. :D Az más kérdés, hogy nem kirándulni voltam ott, hanem csak átszállásra várakoztam... :D

2019. júl. 29. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy. Ennyi erővel elmondhatnád azt is hogy azokban az országokban is jártál, amik felett repültél.
2019. júl. 29. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem, nem mondom el csak azert, hogy meg tobbel henceghessek.
2019. júl. 29. 18:19
 3/14 A kérdező kommentje:

#1:

Az szerintem más, mert ha valahol leszálltál, akkor a lábad érte az ottan ország földjét. :D

Egyébként meg ha mondjuk pl. Belgiumnban csak úgy voltál, hogy csak az egyik repterén, és megkérdezik tőled, hogy jártál-e már Belgiumban, akkor mit válaszolsz? Hogy nem?

2019. júl. 29. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Megmondod hogy ott volt a reptéri csatlakozás😅
2019. júl. 29. 19:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Így van, ami egyenlő azzal, hogy te jártál az adott ország repterén = jártál már abban az országban. Csak nem kirándulás, hanem reptéri csatlakozás céljából.
2019. júl. 29. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem, kivéve ha kimentem pár órára a városba.
2019. júl. 30. 07:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan nehez hozzatenni, hogy plusz jartam meg nehany orszagban csatlakozas vegett de ott nem mentem ki a repterrol..
2019. júl. 30. 07:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, a te verziód a legkorrektebb szerintem!
2019. júl. 30. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:
32%

Nem érdemes hazudozni sem olyannal hencegni, amin hamar le lehet bukni.

Mert könnyen rákérdezhetnek valami konkrétumra, amire nem fogod tudni a választ, és elkezdhetsz magyarázkodni és kiderül, hogy hazudtál mert ki sem mentél a reptérről....

2019. júl. 30. 10:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Abban szerintem nincs semmi hazudozás, hogy ha megkérdezik tőlem, hogy jártam-e már pl. Belgiumban, és igennel felelek, majd ha megkérdezik, hogy pontosan hol voltam és mit néztem meg, azt felelem, hogy a brüsszeli reptér. :D Elvégre az is az országban van. :D
2019. júl. 30. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!