Minden egyes utast egyesével ellenőriznek, megkérdezik a rutinkérdéseket, és megnézik mikor volt, és meddig tartózkodott az Államokban, és az alapján döntik el, hogy beléphet-e?
Persze, mit gondoltal, aki csinos/jokepu, annak csak intenek hogy mehet tovabb?
Mindenkinek az utlevelet megnezik, meg a repulo kapitanyaet is, pedig o egyenruhaban van...
Meg az amerikai allampolgarok utlevelebe is beleneznek. Sot, neha kerdeseket tesznek fel. Legutobb tolem megkerdeztek, hogy mennyi ideig voltam tavol. (amcsi utlevelet adtam oda)...mondtam 3 het...azt mondta welcome home es tovabb intett. Gondolhatod, hogy kulfoldiekre sokkal jobban odafigyelnek!
Az pedig hogy par het mulva visszautazik az csak nehanyszor jatszhato el. Nincs megszabva mennyi idonek kell 2 utazas kozott eltelni, de legalabb annyinak, hogy a bevandorlasi tiszt a repteren ne higyje azt, h elni/dolgozni jossz ide. Ha hiheto a turistaszandek akkor beenged, de ha 2hetente jossz vissza az gyanus lesz nekik, meg akkor is ha masik repterre erkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!