Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Amikor megkérdezik tőletek,...

Amikor megkérdezik tőletek, hány országban jártatok már, ti beleszámoljátok azt is, amelynek csak a repterén voltatok?

Figyelt kérdés
Amikor megkérdezik tőlem, hogy hány országban jártam már életemben, elkezdem sorolni, és én mindig mondom azokat az országokat is, amelyeknek csak a repülőterén jártam, de egyesek mindig megszólnak emiatt, merthogy nem is voltam ott, nem is láttam semmit stb. :D Pedig hát az az ország területén van, tehát akkor én jártam már abban az országban. :D Az más kérdés, hogy nem kirándulni voltam ott, hanem csak átszállásra várakoztam... :D

2019. júl. 29. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
ez így nem ér mert az nemzetközi terület, de ha 1-2 órára kimentél az már beleszámít, volt itt olyan aki azt se számolta bele ha mondjuk keresztül utazott Ausztrián na az már a másik véglet
2019. júl. 30. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Amit mondtál, megteheted, és nem hazudtál, és tényleg jártál Brüsszelben. De, szerintem akkor se beszélj úgy róla, hogy többek között Brüsszelben is jártam, mert ha rákérdeznek, és csak úgy derül ki, akkor az elég visszás. Aki megkérdezi, annak az az első gondolata, hogy vetíteni akartál neki és ezért baromságokat is beleszámolsz az utazásaid közé. Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy gyakorlati értelemben "voltál ott", de itt szerintem nem ez a lényeg.
2019. aug. 6. 10:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó, és ha úgy mondom, hogy "Jártam már életemben Belgiumban, Brüsszelben, igaz, csak a repterén."?
2019. szept. 14. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
nem jó, a brüsszeli reptéren jártál ami nemzetközi terület, és kb ugyan olyan mint a többi sok száz másik reptér
2019. szept. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!