Luxus/felelőtlenség elnyaralni kb 1 millió forintot?
Nem gondolom, hogy egy ilyen döntést illetően bárkinek is ítélkeznie kellene mások fölött.
Nekem most pazarlás lenne, mert ilyen időszakot élek a magánéletemben, egyszerűen fontosabb (és távlatilag jobban megtérülő) helyekre kell a pénz. Ugyanakkor volt nem is olyan régen olyan utazásom, ahol hasonló nagyságrendben költöttem, mégsem bántam meg egyetlen centnyi kiadást sem, mert tudtam előre, hogy egy ideig nem az utazgatás lesz fontos az életemben. Szóval ezek nagyon egyéni döntések.
Hát itt azért elég sok mindent kell mérlegelni.
Pl mennyi idő alatt szednéd újra össze azt az egymilliót?
Vagy mi másra kell a pénz? Ha mondjuk csak akkor vállalsz gyereket ha már saját lakásod van, de a kieső pénz miatt csúszik a vásárlás, akkor meggondolandó.
Ha havonta 4 millió a fizetésed, akkor nem okozhat problémát a negyedét elnyaralni.
Viszont ha csak 10 év alatt bírtál ennyit összespórolni, akkor egészen más a leányzó fekvése.
jelenlegi helyzetben valószínűleg évek alatt szedném össze, de olyan értékben romlik a pénzünk vityának köszönhetően, hogy év eleji árfolyamon 11ezer euró volt ez az összeg, ami most még 10ezer sincs.
Lakásom van, gyereket nem hiszem hogy akarok, egyedülálló vagyok.
Amúgy nagyon max 1millió lenne, reálisabban 7-800k.
Én is egyedülálló vagyok, és minden évben van vagy 5-6 utazásom.
De ha egyetlen utazásra elköltenék ennyit, akkor az év hátralévő részében mit csinálnék???
"jelenlegi helyzetben valószínűleg évek alatt szedném össze"
Akkor mi értelme van eltapsolni egyetlen utazásra, ha utána meg hosszú évekig tart a számládra visszatornázni ezt az összeget??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!