Felelőtlenség lenne szeptemberre madridi utat foglalni? (koronavírus)
Figyelt kérdés
Jó lenne még idén kijutni egy meccsre, viszont sosem jártunk külföldön. Nem tudom, hogy a mostani állapotok tükrében mennyire lenne fejetlenség szeptemberi utat tervezni. (saját szervezésű, repülőgéppel)2020. márc. 9. 15:51
1/5 anonim válasza:
Mivel senki nem lát a jövőbe, ezért ezt nem lehet tudni. Én mindenesetre nem foglalok most semmit, ráér az majd, amikor már tisztábban lehet látni.
2/5 anonim válasza:
Ha nagyon olcsó a jegy, akkor megvenném.
3/5 anonim válasza:
Soha nem erdemes ennyire elore tervezni, szoval nem aktualis a kerdes, majd juni vege-juliusban terjunk vissza erre. :)
4/5 anonim válasza:
Ha valaki egyszer is ránézett volna a vírustérképre, akkor se nem kérdezne, se nem válaszolna itt hülyeségeket!!
Ugyanis jelenleg pont Madrid az egyik gócpont!!
5/5 anonim válasza:
Szerintem szervezni el lehet kezdeni. Érdemes úgy csinálni, hogy a költségek nagy részét helyben kelljen kifizetni.
Repjeggyel virus nélkül is raernel. Szeptemberben amúgy sem drágák a jegyek. Nyáron is raersz megvenni, addigra többet tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!