Fülkürthuruttal és arcgyulladással mennyire felelőtlenség repülni?
Nem fertőző betegségről van szó, viszont tartok a további egészségkárosodástól. Valakinek bevált a papírpoharas technika? Vagy esetleg a speciális füldugó használata?
Mennyire érdemes így utazni? A legutóbbi utam is nagyon kellemetlen volt emiatt.
Ha utasbiztosítást kötök (Wizz Air), és felmerülne valami probléma, fognak velem érdemben foglalkozni?
Köszönöm, ha valaki tudja ezekre a válaszokat és megírja.
A füldugó az egy jó ötlet.
Majd vigyél egy csomót és osztogassad szét a körülötted ülőknek, hogy ne hallják amikor ordítasz a légnyomásváltozástól...
Én sima megfázással voltam egyszer kénytelen repülni, nagyon-nagyon rossz volt, leszállásnál főleg, olyan volt, mintha kettészakadna a fejem.
Fülkürtgyulladásom is volt, akkor annyira fájt a fülem alapból, hogy biztos nem kockáztattam volna repülést. Ha halasztható, ne repülj...
2,3-nak külön köszönöm a hozzászólását. Általuk "megvilágosodtam" még tegnap este.
4, Most már így látom én is.
Más közlekedési eszközt fogom választanánk, még ha többszöröse is az időben. :(
*Nem vagyok turista. 😀 Csak a telefonom nem tud ragozni és most látom, ahogy visszaolvastam. Elnézést.
*fogok
*választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!