Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Fülkürthuruttal és arcgyulladá...

Fülkürthuruttal és arcgyulladással mennyire felelőtlenség repülni?

Figyelt kérdés

Nem fertőző betegségről van szó, viszont tartok a további egészségkárosodástól. Valakinek bevált a papírpoharas technika? Vagy esetleg a speciális füldugó használata?

Mennyire érdemes így utazni? A legutóbbi utam is nagyon kellemetlen volt emiatt.

Ha utasbiztosítást kötök (Wizz Air), és felmerülne valami probléma, fognak velem érdemben foglalkozni?

Köszönöm, ha valaki tudja ezekre a válaszokat és megírja.

2022. okt. 30. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

A füldugó az egy jó ötlet.

Majd vigyél egy csomót és osztogassad szét a körülötted ülőknek, hogy ne hallják amikor ordítasz a légnyomásváltozástól...

2022. okt. 30. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Nekem legutóbb kis megfázástól is úgy fájt hogy majd bes...rtam. Felszállásnál semmi, leszállásnál baromi rossz volt, még másnap sem dugultam ki.
2022. okt. 30. 19:45
 3/6 anonim válasza:
95%

Én sima megfázással voltam egyszer kénytelen repülni, nagyon-nagyon rossz volt, leszállásnál főleg, olyan volt, mintha kettészakadna a fejem.

Fülkürtgyulladásom is volt, akkor annyira fájt a fülem alapból, hogy biztos nem kockáztattam volna repülést. Ha halasztható, ne repülj...

2022. okt. 30. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit mond az orvosod? Én nem tudom felmérni a lehetséges következményeket , de ha jó esélyed van a hallásvesztésre, akkor nincs az az utazás, ami megéri a kockázatot .
2022. okt. 31. 06:26
 5/6 A kérdező kommentje:

2,3-nak külön köszönöm a hozzászólását. Általuk "megvilágosodtam" még tegnap este.

4, Most már így látom én is.

Más közlekedési eszközt fogom választanánk, még ha többszöröse is az időben. :(

2022. okt. 31. 07:40
 6/6 A kérdező kommentje:

*Nem vagyok turista. 😀 Csak a telefonom nem tud ragozni és most látom, ahogy visszaolvastam. Elnézést.

*fogok

*választani

2022. okt. 31. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!