Más is van olyan aki nem ment idén nyaralni?
Pénz, vagy bármi más hiánya miatt?
Már nagyon elegem van ebből a helyzetből: nincs pénzünk, nincs autónk, azzal akivel pedig tudnék menni valahova is kikapcsolódni folyton dolgozik (egyéni vállalkozó). Tudom hogy nem a világvége de a lelkemnek nagyon kellene egy vakáció mert nagyon stresszes időszakon vagyok túl.
Vannak még sorstársaim?
Én voltam nyaralni, de egy kínszenvedés vokt. 600 fok, állandóan nem lehettünk a vízben, szakadt a víz rólam, gyűlöltem az egészet, én ki se nagyon mozdultam a szállodai szobából. Nekem az egész nyár egy kínlódás gyermekkorom óta.
Végre jön a hűvösebb idő, számomra ez a feltöltődés és a pihenés. És "nyaralni" is ősszel szeretek, amikor jókat lehet kirándulni is.
A szüleim... Úgy volt, hogy idén is Ciprusra megyünk, de alapbetegségek miatt, nem vállalták a harmadik oltást (mindketten hónapokig rosszul voltak utána) Jelenleg nem kérnek se oltást, se tesztet, de ősszel tudjuk, hogy mindig "visszatér" a covid...
Másrészt épp munahelyet váltok, így nem lesz időarányosan annyi szabadságom.
Én most megyek másodjára külföldre (június elején már voltam) és ezért nagyon rosszul érzem most magam a tudattól, hogy ők nem tudnak.
Egész nyáron egy mediterrán, tengerparti országban melóztam.
Így végülis kifejezetten nyaralni nem voltam, de munka után és a hétvégéken mégis strandoltam, turistáskodtam egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!