Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Más is van olyan aki nem ment...

Más is van olyan aki nem ment idén nyaralni?

Figyelt kérdés

Pénz, vagy bármi más hiánya miatt?

Már nagyon elegem van ebből a helyzetből: nincs pénzünk, nincs autónk, azzal akivel pedig tudnék menni valahova is kikapcsolódni folyton dolgozik (egyéni vállalkozó). Tudom hogy nem a világvége de a lelkemnek nagyon kellene egy vakáció mert nagyon stresszes időszakon vagyok túl.

Vannak még sorstársaim?

2022. aug. 28. 22:14
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ha belegondolok hogy mindjárt szeptember aztán a tél ahol minden sötét és szürke hideg egyből elfog a keseredettség és a depresszió… Én meg nem töltődtem fel sehol :(
2022. aug. 28. 22:15
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
kb. 10 éve nem megyek.
2022. aug. 28. 22:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak velük nem az Utazás fórumon fogsz legnagyobb számban találkozni.

[link]

2022. aug. 28. 22:53
 4/18 A kérdező kommentje:
3- fizetős cikk, nem tudom elolvasni.
2022. aug. 28. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Nem. A Balatonon lakom, miért utaznék bárhova.
2022. aug. 28. 23:03
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Én voltam nyaralni, de egy kínszenvedés vokt. 600 fok, állandóan nem lehettünk a vízben, szakadt a víz rólam, gyűlöltem az egészet, én ki se nagyon mozdultam a szállodai szobából. Nekem az egész nyár egy kínlódás gyermekkorom óta.

Végre jön a hűvösebb idő, számomra ez a feltöltődés és a pihenés. És "nyaralni" is ősszel szeretek, amikor jókat lehet kirándulni is.

2022. aug. 28. 23:08
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Én sem voltam. Akartunk menni, de drága kormányunk elintézte, hogy a nyaralásra szánt pénzt ügyvédre és könyvelőre kelljen költenünk.
2022. aug. 29. 00:00
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Tudom, hogy nem életvezetési tamácsot szeretnél, és nem tudom, mit jelent, hogy semmi pénzetek, de esetleg ha félre tudnál tenni nehány ezret havonta, tényleg nem sokat, amiből kikön egy returjegy és szállás 2-3 napra.. szezonon kívül sok olcsóbb lehetőség adódik, mi is mindig olyan helyeket keresünk, ami fejenként megáll max. 20 ezernél, és csodaszép tájakat lehet így bejárni, például gyönyörű a Pilis, vagy a Mátra, és tényleg booking-on rengeteg szállást szoktqk hirdetni, vagy a szallas.hu-n, csak jó előre le kell foglalni és nagy élmény. Nekem sincs sok pénzem, de tényleg ki kell szakadni a hétköznapokból.
2022. aug. 29. 00:17
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

A szüleim... Úgy volt, hogy idén is Ciprusra megyünk, de alapbetegségek miatt, nem vállalták a harmadik oltást (mindketten hónapokig rosszul voltak utána) Jelenleg nem kérnek se oltást, se tesztet, de ősszel tudjuk, hogy mindig "visszatér" a covid...

Másrészt épp munahelyet váltok, így nem lesz időarányosan annyi szabadságom.

Én most megyek másodjára külföldre (június elején már voltam) és ezért nagyon rosszul érzem most magam a tudattól, hogy ők nem tudnak.

2022. aug. 29. 08:00
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egész nyáron egy mediterrán, tengerparti országban melóztam.

Így végülis kifejezetten nyaralni nem voltam, de munka után és a hétvégéken mégis strandoltam, turistáskodtam egy keveset.

2022. aug. 29. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!