Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha nem posztolok nem is...

Ha nem posztolok nem is voltam nyaralni?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltunk a szüleimmel pár napot Olaszországban.

Nem igazán csináltam fotókat,vagyis sgy párat,de azok nem annyira jók.

Illetve nem posztoltam róla semmit instagramra. Meg is kaptam barátoktól,hogy lehet kamuzok és nem is voltunk,mert nem küldözgettem képeket és nem is posztoltam:DD

Most komolyan itt tart a világ? Egyre jobban felfordul a gyomrom az egésztől,mostanában szeretek mindent privátban tartani,pont az ilyenek miatt.

Mi a véleményetek?

2022. aug. 24. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sz.rd le az ilyen embereket. Nekik nyaraltál vagy magadnak?
2022. aug. 24. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen tök mindegy, hogy szerintük(!) voltál-e nyaralni, hiszen te magad nagyon is jól tudod, hogy voltál és ez bizonyára remek élmény volt.
2022. aug. 25. 06:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos itt tart. Ha nem vagy jelen a közösségi ?) helyeken, akkor az olyan, mintha meg sem születtél volna.
2022. aug. 25. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy csoporttal voltam külföldön kb. egy hónapja.

Volt két nő (30 és 40 évesek mint később megtudtam tőlük), akik minden percben minden szart lefotóztak és már küldték is tovább a neten különböző oldalakra, vagy ismerősöknek. Az idősebbik ráadásul csak szelfiket csinált, hogy elhiggyék az ismerősök, hogy ott járt. Az sem zavarta, hogy az összes látványosság nagy részét kitakarta a fejével.

Sajnos sok agymosott itt tart, hogy neki bizonyítania kell, hogy külföldön volt...

2022. aug. 25. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem töltök fel soha semmit, bár szeretek képeket készíteni és azoknak elküldeni, akik fontosak és akiket érdekel. Szeretem visszanézni a képeket, megörökíteni a pillanatot, de nem azért, hogy sokan likeolják, lássák.
2022. aug. 29. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!