Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Voltatok már így nyaralni?

Voltatok már így nyaralni?

Figyelt kérdés

Hogy valamelyik nap ki sem mozdultatok a szállodai szobából, le sem mentetek a tengerhez fürdeni?

Nem vagyok jól, de ezt pazarlásnak érzem, nem tudom lemenjek-e így is, vagy pihenjek inkább...

2022. júl. 24. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer volt ilyen. Épp akkor jött meg a menzeszem, gyógyszerrel is nagyon görcsölt, tök rosszul voltam. Egész nap a szobában feküdtem, körülöttem meg ott volt a nyár, az élet és a tenger, úgyhogy duplán szar volt. Szerencsére másnap már tudtam jönni-menni.

Te érzed amúgy, hogy mennyire bírod magad. Ha közel van a víz, lehet, hogy érdemes lesétálni, megnézni, jót tesz-e a levegő és a vízpára, de ne erőltesd. Jobbulást!

2022. júl. 24. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ahhoz elég jól érzed magad, szerintem menj le a partra, legfeljebb kifekszel napozni, pihenni, addig is barnulsz, szívod magadba a D vitamint és a friss sós levegőt :)

De ha nagyon nem vagy abban az állapotban, inkább maradj a szobában, ne erőltesd, hogy másnapra kipihend, bármi is van

2022. júl. 24. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Volt már hogy beteg voltam pl Indiában meg Egyiptomban kórházba kerültem de azt ilyen helyeken bele kell kalkulálni. De amúgy nyaralás előttmegduplázom a vitamin adagomat és nem szokott baj lenni amikor ott vagyok akkor meg azért nem kajálok akárhol.
2022. júl. 24. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére még nem volt ilyen; sosem betegedtem le komolyabban.

Viszont fél napot átaludtam egyszer egy nagyon aktív utazásom alkalmával. :D (Mármint, rengeteget mentem, minden nap, és egy sokadik nap olyan fáradt voltam már, hogy visszaértem a szállásra kb. 14-kor az egyik mászkálásomból, és bedőltem az ágyba másnap reggelig. :D)

2022. júl. 24. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:

1# nálam ugyanez van, görcsölök.:(

Napozni nem jó ötlet, 40 fok van árnyékban, folyik rólad a víz.

2022. júl. 24. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt, hogy rosszul voltam, fájt a hasam vagy hasmenésem volt. De nekem a napernyő alatt, a nyugágyon kellemesebb volt, mint a szobában. És jól esett fürdeni ism
2022. júl. 24. 13:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát menstruációs fájdalomra nem hiszem, hogy hat a megduplázott vitamin adag.XD
2022. júl. 24. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Épp pár hete. Kifogtuk a legnagyobb hőséget. Mivel még árnyékban sem lehetett megmaradni, kénytelen-kelletlen a hotelben dekkoltunk.

Igen, erősen pénzkidobás volt.

2022. júl. 25. 10:37
 9/10 A kérdező kommentje:

8# hát én tegnap majdnem meghaltam, ma megyünk haza, nem elég, hogy megjött ugye, még beteg is lettem, frankó minden.:(

Ti hol voltatok? Én is kicsit pénzkidobásnak érzem...

2022. júl. 25. 11:31
 10/10 anonim válasza:
Uszodai vizet nehezebben bírja a fülem és durván begyulladt. Egy napig tuti a házban dekkoltam, de hála Istennek olyan jó doki kezelt engem, hogy másnap már érezhetően javult sokat, tudtam élvezni a vakációt, és aztán két nap és teljesen elmúlt. Igazából csak egy napot vett el a nyaralásból.
2022. aug. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!