Voltatok már így nyaralni?
Hogy valamelyik nap ki sem mozdultatok a szállodai szobából, le sem mentetek a tengerhez fürdeni?
Nem vagyok jól, de ezt pazarlásnak érzem, nem tudom lemenjek-e így is, vagy pihenjek inkább...
Egyszer volt ilyen. Épp akkor jött meg a menzeszem, gyógyszerrel is nagyon görcsölt, tök rosszul voltam. Egész nap a szobában feküdtem, körülöttem meg ott volt a nyár, az élet és a tenger, úgyhogy duplán szar volt. Szerencsére másnap már tudtam jönni-menni.
Te érzed amúgy, hogy mennyire bírod magad. Ha közel van a víz, lehet, hogy érdemes lesétálni, megnézni, jót tesz-e a levegő és a vízpára, de ne erőltesd. Jobbulást!
Ha ahhoz elég jól érzed magad, szerintem menj le a partra, legfeljebb kifekszel napozni, pihenni, addig is barnulsz, szívod magadba a D vitamint és a friss sós levegőt :)
De ha nagyon nem vagy abban az állapotban, inkább maradj a szobában, ne erőltesd, hogy másnapra kipihend, bármi is van
Szerencsére még nem volt ilyen; sosem betegedtem le komolyabban.
Viszont fél napot átaludtam egyszer egy nagyon aktív utazásom alkalmával. :D (Mármint, rengeteget mentem, minden nap, és egy sokadik nap olyan fáradt voltam már, hogy visszaértem a szállásra kb. 14-kor az egyik mászkálásomból, és bedőltem az ágyba másnap reggelig. :D)
1# nálam ugyanez van, görcsölök.:(
Napozni nem jó ötlet, 40 fok van árnyékban, folyik rólad a víz.
Épp pár hete. Kifogtuk a legnagyobb hőséget. Mivel még árnyékban sem lehetett megmaradni, kénytelen-kelletlen a hotelben dekkoltunk.
Igen, erősen pénzkidobás volt.
8# hát én tegnap majdnem meghaltam, ma megyünk haza, nem elég, hogy megjött ugye, még beteg is lettem, frankó minden.:(
Ti hol voltatok? Én is kicsit pénzkidobásnak érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!