Olyan lehetőséget keresek ami szállásban és repjegyben sem túl drága,viszont rengeteg élménnyel gazdagít. Anyukámmal ketten mennénk, 200-300 ezerből kb egy hétig szeretnénk valami izgalmas helyen időt tölteni. Én rajongok a bálnákért, delfinekert szóval egy delfin shownak, és bálna lesnek nagyon örülnék. De igazából bármilyen ajánlást meghallgatok. Tenerife nagyon gyönyörű és izgalmas, és ehhez hasonlót keresek, csak az anyagkeretemen belül.
csomag-nyaralást akarsz, vagy saját magad szerveznéd, repjegy + booking/aribnb?
2022. aug. 25. 14:28
2/7 A kérdező kommentje:
A csomag nyaralásról még nem hallottam. Eddig az volt a terv én szervezem, de bármire nyitott vagyok 😄
2022. aug. 25. 14:39
3/7 anonim válasza:
2: azt jelenti a csomag-nyaralás, hogy befizetsz egy irodánál egy komplett útra. Charter géppel odavisznek, transzferbusz is leszervezve, szálloda kapujáig szállítanak. Kféle ellátással lehet választani, csak reggeli, félpanzió, all-inclusive. Persze ennek megvan az ára...
2022. aug. 25. 14:57
4/7 anonim válasza:
Madeira! :)
Wizz airrel múltkor decemberre néztem discount tagságival 56000 (csomag nélkül) volt a a repjegy. A szállás is kijön még egy 50-60/főből
2022. aug. 25. 19:04
5/7 anonim válasza:
200 szerintem kevés lenne 1 hétre, 300 talán
Madeira ha úgy számolsz 2x repjegy akkor 2x 56 000 ft + a szállás tegyük fel olcsó... +kaja + a programok, költőpénz, simán ott vagy 300 ezer.
2022. aug. 26. 09:02
6/7 franciasrac válasza:
Hegyek
2022. aug. 27. 00:57
7/7 anonim válasza:
Meleg helyre, vagy hidegre akartok menni? Ha a hideg vonz, akkor Ausztriaba, a hegyekbe erdemes menni- közel van, ha a meleget szeretitek, akkor sajnos tul sok lehetöseg nincs a közelben a Kanari szigeteken kivül. Bar ott sincs igazan meleg decemberben, olyan 20-22 C körül. Egyebkent lehet, hogy meglepödsz, de Florida pl. nagyon alkalmas telen. Ott igazi jo idö van ekkor. Ott lathatsz balnakat, delfineket, es nagyon klassz hely. Azert irom Floridat, mert a repülöjegy arak oda meg eleg olcsok, alig dragabb, mint a Kanari szigetekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!