Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha nyomasztóvá válik az...

Ha nyomasztóvá válik az egyedül utazás, akkor mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül szoktam menni, de van, hogy néha kicsit egyedül érzem magam.

Vannak taktikáid, hogy ilyenkor mit teszel?

2021. dec. 27. 13:18
 1/10 BeefEater ***** válasza:
86%

Tudom, hogy mennyi idő után válna nyomasztóvá és ennél rövidebb időre megyek.

Vagy felhívom a barátaimat és beszélgetünk.

2021. dec. 27. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem fordult elő (leghosszabb időszak 3 hét volt, imádtam:D)
2021. dec. 27. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem válik nyomasztóvá, mert imádom.

Viszont én olyan helyekre szoktam egyedül utazni, ahol vannak emberek. Tehát ha mindenképp szocializálódni akarok, akkor egyszerűen szóba elegyedek valakivel - akár egy árussal a piacon, más vendégekkel a szálláson stb.

2021. dec. 27. 14:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Nyilván az érdekelne, hogy AKKOR mit csinálsz, ha már nyomasztóvá válik.

Ha neked nem válik, akkor ne írj vagy adj tanácsot arra az esetre, ha azzá válNA mit tennél. (Feltételes módban akkor.)

2021. dec. 27. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem éreztem még magam rosszul, imádok egyedül utazni. Szeretem, ha nem kell máshoz alkalmazkodni, a saját tempómban haladhatok. Szeretek mindent megnézni és ezt a tempót kevés ember bírja. Meg amúgy is szeretek egyedül lenni, kirándulni, koncertre járni stb. De egyébként a zenehallgatás mindig jó, hogyha már a csendből elég volt. Ha van nálam zene, sosem vagyok magányos. :)
2021. dec. 27. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Thailföldön keresek egy freelancert ha szimpi vagy neki csak az utazása költségeit kell állnod és akkor nem csak a szex van megoldva, de van kvázi egy idegenvezetőd akivel bárhova mehetsz.
2021. dec. 27. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem derul ki, milyen jellegu utazasra erted es mennyi vagy. Nekem gimnaziumban panikbetegsegem lett, es 30 perc Budapest legszebb reszein is horror volt. Ezutan sehova nem jartam, csak megszokott, valaki kisert.

Az eletem harminc folott a gyogyszer valtoztatta meg. Azota kulfoldon elek egyedul szoktam repulni. De a szorongas uj formaban mikor visszatert, az tortenik, hogy egy pohar bor mellett eloszor par ismerosnek uzengetek, rossz esetben veceben sirok, aztan mar tok jol vagyok, es nehez rejtvennyel vagy jo konyvvel relaxalom magam.

2021. dec. 27. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, vagy sikerul small talk beszelgetesbe merulnom idegenekkel. Imadom az ilyet, es neha egesz mely, de nem banom, hogy soha tobbe nem latjuk egymast, ettol erdekes.
2021. dec. 27. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Én eddig egyszer utaztam egyedül. Felhívtam a legjobb barátomat, boroztam közben, és full olyan volt, mintha ott ült volna mellettem (utolsó pillanatban jöt az ötlet a tavaly szeptemberi lezárás előtt, és már nem kapott szabit) Felmentem Tinderre, ott beszélgettem srácokkal.Még szexeltem is volna, de vagy nekem nem volt jó az időpont, vagy azoknak akikkel beszéltem/nem írt már vissza, stb)
2021. dec. 27. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyomasztónak soha nem éreztem egyetlen utazásomat sem, de volt több olyan, amit megszakítottam.
2021. dec. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!