Ha nyomasztóvá válik az egyedül utazás, akkor mit csinálsz?
Mindig egyedül szoktam menni, de van, hogy néha kicsit egyedül érzem magam.
Vannak taktikáid, hogy ilyenkor mit teszel?
Tudom, hogy mennyi idő után válna nyomasztóvá és ennél rövidebb időre megyek.
Vagy felhívom a barátaimat és beszélgetünk.
Számomra nem válik nyomasztóvá, mert imádom.
Viszont én olyan helyekre szoktam egyedül utazni, ahol vannak emberek. Tehát ha mindenképp szocializálódni akarok, akkor egyszerűen szóba elegyedek valakivel - akár egy árussal a piacon, más vendégekkel a szálláson stb.
Nyilván az érdekelne, hogy AKKOR mit csinálsz, ha már nyomasztóvá válik.
Ha neked nem válik, akkor ne írj vagy adj tanácsot arra az esetre, ha azzá válNA mit tennél. (Feltételes módban akkor.)
Nem derul ki, milyen jellegu utazasra erted es mennyi vagy. Nekem gimnaziumban panikbetegsegem lett, es 30 perc Budapest legszebb reszein is horror volt. Ezutan sehova nem jartam, csak megszokott, valaki kisert.
Az eletem harminc folott a gyogyszer valtoztatta meg. Azota kulfoldon elek egyedul szoktam repulni. De a szorongas uj formaban mikor visszatert, az tortenik, hogy egy pohar bor mellett eloszor par ismerosnek uzengetek, rossz esetben veceben sirok, aztan mar tok jol vagyok, es nehez rejtvennyel vagy jo konyvvel relaxalom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!