50 000 forintból hova mennétek egy hétvégére egyedül kikapcsolódni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 13:36
1/10 anonim válasza:
Én tuti valami erdei kisházba, ahol nincs egy teremtett lélek sem, mert minden nap emberekkel dolgozom, és már herótom van tőlük.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. aug. 30. 15:47
3/10 anonim válasza:
Ennyi pénzből irány Ukrajna. Kijön belőle a repjegy, egy alap szállás, meg napi 3 éttermezés.
4/10 A kérdező kommentje:
Csaknem tudok oroszul.
2021. aug. 30. 17:25
6/10 anonim válasza:
Sárvárra mennék és 2 napig fürdőznék, olcsóbb apartmanban laknék.
7/10 anonim válasza:
Ebből a pénzből ősszel el lehet menni egy jó kis erdei túristaházba,panzióba ahol egy jót lehet kirándulni,majd este a csillagos ég alatt lehet egy jót jakuzzizni,megmártózni. Bőven kijön.
10/10 anonim válasza:
Hát, ha CSAKNEM tudsz oroszul, akkor menj Krakkóba! A nyelv hasonlít, minden olcsó, gyönyörű, az emberek kedvesek.
(Csak játszom a hülyét, értem én, hogy elírtad, és valójában nem tudsz oroszul. Ettől függetlenül Krakkót tényleg jó szívvel ajánlom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!