Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egyedül utazni?

Egyedül utazni?

Figyelt kérdés
Szeretnék elutazni kb. 1 hónapra valahova. Pontos úticélom még nincs, talán Spanyolország. Nincs útitársam, mert akiket elhívtam nincs kedvük jönni/ beteg és kezelésekre jár/ egyéb kifogások miatt. Nagyon szeretnék elutazni, pihenésre és impulzusokra vágyom. Ti bevallalnatok egyedül?

2015. júl. 13. 19:47
 1/8 A kérdező kommentje:
23 éves lány vagyok egyébként.
2015. júl. 13. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is rendszeresek egyedül szoktam utazgatni pár napos utakra, de azért 1 hónapra nem hiszem, hogy elmennék így.
2015. júl. 13. 20:58
 3/8 anonim válasza:

Hello.

Én 17 éves fiú vagyok.

Nem tudom nem hiszem hogy elmennék egy hónapra egy hétre még az biztos:

mert augusztusban megyek francia országba egy hétre egyedül repülővel de úgy hogy Frankfurtba még lesz 5 és fél órám hogy onnan busszal menjek át francia országba és ugyan így vissza.

Hát nekem ez lesz az első ilyen utam hisz még csak 17 éves vagyok!

Én azt mondom menjél el egy hétre és majd meg látod milyen.

Döntsd el milyen városba akarsz menni ott szerezzél ( Facebookon) abba a városba ,,ismerősöket hogy fogad-e de előbb ismerkedj meg vele és utána szerintem fogadni fog de ez akkor kölcsönös lesz!

Én is így csinálom mostan annyira hogy Ő (férfi) lett az én nagybátyám még hogyha nem is láttam még soha de most majd fogom.

Szerintem ha nem próbálod meg nem is fog menni de csak ésszel!

Én azt mondom hogy nagy élmény lesz hogy ki mentél egyedül 1 hétre 2 hétre 1 hónapra az adott városba sok szépet láttál sok élményed volt.... és ezt elmondhatod másoknak is....

Szóval te tudod hogy mit csinálsz csak ésszel és kérdezz meg ismerősöket hogy mit csinálnának a helyedben ilyenkor!

Ha fizeted az utat és a többit én megyek veled! :)

Üdvözlettel: Lajos

2015. júl. 14. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Én elmennék.

28F

2015. júl. 16. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Én egy hónapra azért nem mennék, azt hosszúnak tartanám, de ha neked úgy jó, akkor úgy tégy. :) Viszont mondjuk 1-1,5 hétre simán elmennék. Az tény, hogy izgulnék előtte, de mennék, ha lenne rá lehetőségem!

Csak akkor találj egy konkrét várost is, ahova elmennél és konkrétan foglalj apartmant vagy valamit. Onnan meg persze még körülnézhetsz itt-ott a közeli helyiségekben. De persze te tudod, hogy mennyit enged a kassza, nekem sajna még ennyit se engedne. :)

2015. júl. 16. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, és ha egy hónapra mész és nem állsz rosszul anyagilag, akkor akár el is felezheted az idődet. Tehát egy darabig az egyik helyen és az ottani környező városokat/helyiségeket/látványosságokat tudod megnézni, aztán továbbmész egy messzebbi városba és az ottani közelebbi helyekre is át-átugorhatsz. Én legalábbis akkor már így csinálnám. :)
2015. júl. 16. 01:12
 7/8 anonim ***** válasza:
*helységeket! bocsánat, már fáradt vagyok
2015. júl. 16. 01:14
 8/8 anonim válasza:

Én épp jövő héten tervezem indulni, a tervem annyi hogy délnek, vonattal, kerékpárral, ahogy esik. Mondjuk számomra nem pihenés lesz. De neked is mindent bele! Jóérzés néha egyedül boldogulni, mondjuk nem árt ha óvatos az ember. De mi értelme lenne mindenek kockázatok nélkül? Szóval szerintem hajrá :)

22/L

2015. júl. 31. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!