Egyedül utazni?
Hello.
Én 17 éves fiú vagyok.
Nem tudom nem hiszem hogy elmennék egy hónapra egy hétre még az biztos:
mert augusztusban megyek francia országba egy hétre egyedül repülővel de úgy hogy Frankfurtba még lesz 5 és fél órám hogy onnan busszal menjek át francia országba és ugyan így vissza.
Hát nekem ez lesz az első ilyen utam hisz még csak 17 éves vagyok!
Én azt mondom menjél el egy hétre és majd meg látod milyen.
Döntsd el milyen városba akarsz menni ott szerezzél ( Facebookon) abba a városba ,,ismerősöket hogy fogad-e de előbb ismerkedj meg vele és utána szerintem fogadni fog de ez akkor kölcsönös lesz!
Én is így csinálom mostan annyira hogy Ő (férfi) lett az én nagybátyám még hogyha nem is láttam még soha de most majd fogom.
Szerintem ha nem próbálod meg nem is fog menni de csak ésszel!
Én azt mondom hogy nagy élmény lesz hogy ki mentél egyedül 1 hétre 2 hétre 1 hónapra az adott városba sok szépet láttál sok élményed volt.... és ezt elmondhatod másoknak is....
Szóval te tudod hogy mit csinálsz csak ésszel és kérdezz meg ismerősöket hogy mit csinálnának a helyedben ilyenkor!
Ha fizeted az utat és a többit én megyek veled! :)
Üdvözlettel: Lajos
Én egy hónapra azért nem mennék, azt hosszúnak tartanám, de ha neked úgy jó, akkor úgy tégy. :) Viszont mondjuk 1-1,5 hétre simán elmennék. Az tény, hogy izgulnék előtte, de mennék, ha lenne rá lehetőségem!
Csak akkor találj egy konkrét várost is, ahova elmennél és konkrétan foglalj apartmant vagy valamit. Onnan meg persze még körülnézhetsz itt-ott a közeli helyiségekben. De persze te tudod, hogy mennyit enged a kassza, nekem sajna még ennyit se engedne. :)
Én épp jövő héten tervezem indulni, a tervem annyi hogy délnek, vonattal, kerékpárral, ahogy esik. Mondjuk számomra nem pihenés lesz. De neked is mindent bele! Jóérzés néha egyedül boldogulni, mondjuk nem árt ha óvatos az ember. De mi értelme lenne mindenek kockázatok nélkül? Szóval szerintem hajrá :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!